joi, 31 martie 2022

Atenţie mare la “petrolişti”!


Fotbaliștii brebeni, cu moralul şifonat după ce în etapa trecută nu au cucerit nici un punct, au ca obiectiv numai varianta victoriei. Sigur, meciul nu se anunţă deloc uşor pentru ei, ținând cont că jucătorii din Boldești au început să dea semne de viață, mai ales după victoria recentă, scor 1-0, obținută împotriva grupării C.S. Cornu. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

10. A.F.C. Brebu      21  9  2  10  46 - 34    29p

11. Petrolistul          21  8  4  9    42 - 40    28p

Pe aceste coordonate, Sebi Stănulescu şi colegii lui vor trebui să strângă serios rândurile într-un joc pe care nu au voie să-l piardă. Altfel lucrurile pot să se complice destul de mult, mai ales că următoarele confruntări care au mai rămas de disputat până la finalul acestui retur se anunţă destul de grele. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popişteanu ajutat la cele două linii de Cristinel Damian și Cristian Stan. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17:00.

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Sper să depășim cu bine eșecul din etapa trecută. Trebuie să spălăm rușinea acelui meci de la Măneciu, să bifăm cele trei puncte puse în joc. Trebuie să lăsăm deoparte vedetismele, să ne concentrăm la joc, să avem o altă atitudine. Întâlnim o echipă care oricând poate crea probleme și mă aștept ca publicul să fie lângă noi, să ne susțină de-a lungul acestei partide”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - V. Vărbilău                

► C.S.O. Băicoi - Atletic United         

► T. Izvoarele - C.S. Brazi

► Tricolorul - C.S. Berceni

► C.S. Păuleşti - A.S. Strejnic

► T. V.de Munte - A.F.C. Băneşti

► Unirea Urlaţi - C.S. Măneşti

► Petrolul `95 - C.S. Măneciu