duminică, 28 noiembrie 2021

Momente de petrecere şi bucurie la C.S. Şotrile!













Aşa cum s-a promis, sfârşitul acestei săptămâni  a fost unul ”istoric” pentru formaţia C.S. Şotrile. Dis de dimineaţă, organizatorii au respectat tradiţia sărbătorilor care se apropie, aşteptându-i pe toţi jucătorii şi invitaţii lor cu un păhărel de ţuică fiartă, timp în care s-a sacrificat şi un porc din care fiecare a gustat puţin şorici şi mai apoi preparatele tradiţionale unui asemenea moment inedit pentru clubul din Şotrile. Astfel, pe tot parcursul acestei petreceri, care a durat câteva ore, pe fondul unor acorduri muzicale care au făcut deliciul întregii asistenţe, s-au depănat amintiri, s-au făcut planuri de viitor, într-un cuvânt, toată lumea s-a simţit bine. Bineînţeles, pe marginea acestui eveniment nu au lipsit şi unele declaraţii, consemnate în rândurile de mai jos.

Ionuț Mănescu (președinte C.S. Şotrile):

”Și acum demonstrăm că suntem o familie unită și numai împreună putem depăși momentele grele inerente oricărei echipe. Trăim un moment de bucurie și le mulțumesc băieților și pe această cale pentru eforturile pe care le-au făcut în această stagiune fotbalistică. Sper ca primăria să aducă acelaşi sprijin în continuare şi sunt convins că o să facem lucruri frumoase”.

Gabriel Lupu (căpitan C.S. Şotrile):

”Ne bucurăm că suntem împreună după un sezon dificil. Sunt convins că aceste clipe frumoase vor rămâne în istoria echipei. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute până acum cu toate că era loc și pentru mai bine. Vrem să rămânem la fel de uniți, să continuăm pe o linie ascendentă”.

Răzvan Neculaiu (suporter C.S. Şotrile):

”Pot să spun că această echipă a avut un sezon peste așteptări. Există un grup unit format din niște băieți extraordinari. Îi urmăresc aproape la fiecare meci și merită tot respectul pentru tot ce au realizat până acum. Deci acolo unde se vrea, se poate. Sper într-un parcurs notabil și în sezonul de primăvară”.