duminică, 21 noiembrie 2021

Gata, s-a tras cortina!


Confruntat cu un număr mare de absențe, antrenorul Alin Dinu s-a văzut în situația de a nu a avea prea multe soluții, pe banca de rezerve luând loc un singur jucător. A fost un joc în care gazdele, chiar dacă din start porneau favorite, s-au lovit de o echipă a cărei replică a fost una peste așteptări. În mai multe rânduri, jucătorii din Şotrile au trecut pe lângă deschiderea scorului, Andrei Tănase fiind de departe considerat un campion al ratărilor. Pe fondul unui joc deschis, în care nu au lipsit fazele de poartă, cele două grupări au practicat un fotbal plăcut ochiului. La final, impresia generală a fost aceea că oaspeții puteau pleca cu toate cele trei puncte însă ca să câștigi, în primul rând trebuie să marchezi, lucru pe care elevii lui Alin Dinu nu l-au reușit pe arena din Rahtivani. Per ansamblu se poate spune că rezultatul final este unul mulțumitor dar pentru analiza acestui meci și prestația din acest sezon conducerea clubului din Şotrile are suficient timp la dispoziție, la orizont prefigurându-se o pauză competițională destul de lungă. Primul ”11” trimis pe gazon de către Alin Dinu a avut următoarea distribuție: Mănescu - Corneanu, Ungureanu, Cobeanu, Badea, Lupu (cpt.), Marin, Tănăsoiu, Tănase, F. Rada, Drăgan. După pauză a mai fost introdus pe gazon și Năstase.

Așadar, iată-ne ajunși la finalul stagiunii de toamnă cu mulțumirea că fotbalul a putut să supraviețuiască acestei pandemii nedorite care afectează din ce în ce mai mult societatea în care trăim. Din păcate, iubitorii sportului rege au trebuit în ultima perioadă de timp să stea acasă, accesul pe stadioane fiind interzis. Suntem convinși că în această pauză competițională vom avea timp cu toții să reflectăm, să facem comentarii … și să așteptăm cu nerăbdare sosirea primăverii și întâlnirea cu idolii noștri.


 
Alin Dinu (antrenor C.S. Şotrile)

”Sincer m-a impresionat atitudinea băieților care în condițiile date s-au mobilizat exemplar. Păcat că nu am reușit să luăm toate cele trei puncte însă așa este în fotbal, nu întotdeauna dorințele se îndeplinesc. Am întâlnit o echipă care și-a văzut de joc și de remarcat, la final am fost felicitați de către adversari pentru evoluția noastră”


Ovidiu Toporaş (viceprimar comuna Şotrile)

”Sunt mulțumit de joc, de efortul depus de jucătorii noștri. Cu puțină atenție puteam să luăm toate cele trei puncte. Dacă evoluția noastră de astăzi ar fi fost prezentă și la celelalte partide din această stagiune cu siguranță că locul nostru în clasament ar fi fost mult mai bun. Acum vom trage linie și în această pauză competițională ne vom gândi la ce va urma”