sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Puncte ochite, puncte lovite!

C.S. Brazi - A.F.C. Brebu 0-5 (0-3)


Penultima etapă din Liga A Prahova a adus în contul echipei din Brebu încă trei puncte prețioase, anticipate de altfel de către Cătălin Tănase, președintele acestei grupări. Creditați cu prima șansă, fotbaliștii brebeni au gestionat un joc în care de departe au fost vioara întâi. Practic toate ostilitățile s-au desfășurat în jumătatea de teren a echipei din Brazi.

Oancea își confirmă statutul de golgheter

Chiar dacă s-au “încălzit” mai greu, în minutul 17 oaspeții au lovit pentru prima oară, atunci când Tibi Oancea a trimis o ”scăriță” de la 20 metri peste portarul advers ieșit în întâmpinare. Peste numai 8 minute, a fost rândul lui Bogdan Dumitru să-și arate colții, acesta trimițând o torpilă sub transversală. Fără reacție din partea gazdelor în minutul 40 tabela a suferit o nouă modificare. O pasă lui Alex Duricu a fost recepționată de Mădălin Vișan care a trimis mingea în bara laterală, de unde atent, pe fază, Tibi Oancea a îndeplinit o simplă formalitate.

Gol de generic pentru Ion Lucian  

Actul secund s-a desfășurat în aceași notă, atacurile oaspeților producând de foarte multe ori panică în defensiva adversă. În minutul 60, la o acțiune pe flancul drept, centrarea lui Mădălin Vișan este respinsă de către un fundaș din Brazi până la același Tibi Oancea, aflat în zi de grație, care de la 16 metri scutură plasa porții adverse. Ultimul gol al partidei, minutul 75, a fost unul de generic TV.  Din lovitură liberă, lateral dreapta, Ion Lucian a șutat direct la vinclu consfințind un scor absolut firesc cu diferența de valoare dintre cele două competitoare. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Stănulescu (cpt.) - Marcu, Oprica, Rusu, Mărăcineanu, Zahiu, Stoica, Duricu, Vișan, Dumitru, Oancea. Au mai evoluat Butufei, R. Gheorghe, Dima și I. Lucian. Încet, încet prima jumătate a campionatului se apropie de final, moment în care fotbalul de la acest nivel va intra în vacanță. Aflați în grafic, fotbaliștii brebeni își vor lua rămas bun de la suporteri la finele săptămânii viitoare, atunci când în calitate de gazdă vor primi vizita echipei C.S.C. Berceni. 






“Pot spune că mă declar mulțumit pentru cele trei puncte care au luat drumul Brebului. Să nu uităm totuși că mai avem încă un joc pe care trebuie să-l încheiem tot cu o victorie și după aceea vom trage linie” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.