sâmbătă, 16 octombrie 2021

Punctele merg la Breaza!

A.F.C. Brebu - Tricolorul Breaza 0-4 (0-2)


Nu numai în mintea lui Murphy ceea ce începe rău se termină și mai rău! Așa se poate spune și despre debutul acestei partide în care fotbaliștii din Brebu au ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 15 prin Robert Oprica. Din nefericire pentru brebeni, aceștia nu se aflau la prima abatere de acest gen, cel mai recent exemplu fiind meciul de la Cornu disputat în urmă cu câteva etape, atunci când deasemenea s-a irosit un penalti foarte important. Pe acest fond, șocul ratării s-a simțit imediat pe tabela de marcaj, oaspeții trasformând un penalti cinci minute mai târziu prin Marius Duricu. Mai mult, chiar dacă gazdele au încercat să dea o replică curajoasă, minutul 32 a însemnat un nou gol în poarta lui Ruben Gheorghe, Roșu dublând avantajul formației sale. După pauză, sub același scenariu, elevii antrenorului Iulius Mărgărit, cel care în prima repriză a fost eliminat pentru proteste, s-au dovedit în continuare superiori și au mai punctat în două rânduri, minutele 81 și 89, prin Ciobanu. În linii mari cam aceasta a fost povestea unui meci în care gruparea brezeană a obținut un succes scontat în drumul ei spre realizarea obiectivului propus.

► A.F.C. Brebu: R. Gheorghe - Mărăcineanu, Marcu, Oprica, S. Rusu, Butufei, A. Duricu, Zahiu, Constantin, Dumitru (cpt.), Oancea. A mai jucat Ion Lucian.

Antrenor: Robert Săvulescu

► Tricolorul Breaza: Iscru - Toader, O. Gheorghe (cpt.), Minea, Roșu, Musea, Popa, M. Duricu, A. Rusu, Vișan, Ciobanu. Au mai evoluat: Dumitru, Dumitrache, Ştefănoiu, Stoica și Tone.

Antrenor: Iulius Mărgărit.

Pentru Bogdan Dumitru și colegii lui urmează o nouă deplasare dificilă la finele săptămânii viitoare, atunci când vor întâlni gruparea Tinerețea Izvoarele.

Foto: captura Facebook CSO Tricolorul Breaza

Declarații după meci:

Iulius Mărgărit (antrenor Tricolorul Breaza):

“Am întâlnit pe A.F.C. Brebu o echipă bună care joacă destul de bine pe teren propriu. Am avut și ceva probleme cu un arbitraj destul de modest. După ce am dat primul gol jocul a decurs în favoarea noastră. Noi am stat mai bine și din punct de vedere fizic și tehnico-tactic. În continuare încercăm să fim mai buni de la meci la meci. Ne așteaptă un program de meciuri dificile și sper că la finalul turului să fim în față iar din iarnă să încercăm să alcătuim o echipă și mai bună“

Cătălin Tănase (președinte A.F.C. Brebu):

“Ce pot să spun? Așa cum anticipam, am întâlnit o formație bună care are mari șanse să câștige această serie. Consider că un moment cheie al acestei partide a fost în minutul 15, atunci când noi nu am reușit să înscriem de la punctul cu var. Eu cred că un gol în contul nostru ar fi schimbat puțin desfășurarea partidei. Chiar dacă tot am fi pierdut, nu ar fi fost o așa mare diferență pe tabela de marcaj. Rămâne ca în următoarele jocuri pe care le mai avem de disputat să obținem cât mai multe puncte“