duminică, 17 octombrie 2021

Gazdele au făcut legea!


După două etape în care rezultatele le-au fost nefavorabile, elevii antrenorului Alin Dinu au interpretat o partitură care a pus multe probleme adversarilor. De această dată, determinarea și încrederea în obținerea unui succes a fost cheia acestei partide care a făcut ca cele trei puncte puse în joc să rămână în contul grupării din Şotrile.

Flavius Rada a semnat primul gol!  

Fotbaliștii din Şotrile au dominat cu autoritate startul partidei și în minutul 15 au modificat pentru prima oară tabela de marcaj. A fost o acțiune pe cont propriu de toată frumusețea a atacantului Flavius Rada (foto), la capătul căreia, după ce a driblat și portarul, a înscris spre bucuria întregii asistențe. În continuare, gazdele s-au văzut mai mult prezente în fața porții adverse însă faza de finalizare a lăsat de dorit, acolo unde Cătălin Ionescu, Flavius Rada și Gabi Lupu au irosit bune oportunități de a marca. Contrar cursului jocului, în urma unei lovituri libere și pe fondul neatenției defensivei gazdă, vizitatorii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 29.

O repriză cu multe ratări

După pauză, avertizați de scenariul ultimelor partide susținute în fața propriilor suporteri, jucătorii gazdă au intrat deciși să tranșeze soarta acestei partide în favoarea lor. Mai mult, la aceasta a contribuit și schimbările inspirate care au adus un plus de calitate. De partea cealaltă, oaspeții au încercat să se apere cât mai grupat dar au cedat în minutul 60 atunci când din poziția de mijlocaș, noul intrat Nedelcu a înscris cu un voleu necruțător de la marginea careului mare. În bună dispoziție de joc, acesta putea mării avantajul echipei sale trecându-și în cont câteva ocazii printre acestea numărând-se și un șut în bara porții adverse. Jucătorii lui Alin Dinu au gestionat cum trebuie finalul întâlnirii și au luat toate cele trei puncte, obținând un rezultat care le asigură un moral bun înaintea unui alt test dificil, derby-ul zonal cu Olimpia Comarnic.

Haine noi pentru C.S. Şotrile

De remarcat că în această partidă formația gazdă s-a prezentat cu un nou echipament de joc (foto) asigurat cu multă generozitate de Nicolae Marin, patronul firmei FLORARIA ALLY. Iată că acolo unde există seriozitate și dragoste pentru sport se pot realiza lucruri frumoase.

Badea, F. Rada, C. Rada, Lupu

Primul ”11” trimis pe gazon de către gazde a avut următoarea distribuție: Mănescu - Neacșu, Ungureanu, Cobeanu, Badea, Lupu (cpt.), Marin, Tănăsoiu, F. Rada, Ionescu, Tănase. Au mai jucat: Nedelcu, Banu, Petrescu și C. Rada.

În următoarea etapă, C.S. Şotrile va susține unul dintre cele mai importante teste ale acestei stagiuni fotbalistice. Astfel, la finele săptămânii viitoare, Gabi Lupu & Co. vor lua cap compas stadionul din Comarnic unde vor încrucișa armele cu localnicii de la Olimpia.

Declarații după meci:

Alin Dinu (antrenor C.S. Şotrile):

”Așa cum anticipam am reușit o victorie meritată. În ciuda unor absențe care nu ne-au ocolit  nici la acest meci, băieții au dat dovadă de un caracter deosebit și au obținut un succes notabil. Suntem încrezători în forțele noastre și privim cu încredere următoarele confruntări pe care le mai avem de disputat”.  

Ovidiu Toporaș (viceprimar C.S. Şotrile):

”Sunt mulțumit de joc și mă bucur că băieții au intrat motivați pe gazon. Au arătat ambiție și determinare și în final au obținut o victorie meritată. Consider că este un succes de moral în perspectiva următorului meci pe care-l vom susține etapa viitoare la Comarnic, în compania formației locale Olimpia. Sper încă de pe acum într-un joc frumos, într-un spectacol de calitate”.