joi, 21 octombrie 2021

O deplasare pentru “adevăr“!

Cu 9 puncte în clasament echipa din Brebu este practic condamnată să câștige această partidă în condițiile în care de acum înainte orice pas greșit costă. Aflat în partea inferioară a clasamentului, A.F.C. - ul brebean vine după două înfrângeri consecutive, 0-1 și 0-4 suferite în fața unor competitoare care se bat pentru un loc pe podium. De partea cealaltă, nici situația jucătorilor din Izvoarele nu este una prea roză, ultima înfruntare a acestora soldându-se cu un eșec usturător, 2-8, pe terenul formației Petrolistul Boldești. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

13.  A.F.C. Brebu                 11  3  0  8  23 - 25    9p

16.  Tinerețea Izvoarele      11  2  0  9  12 - 37    6p

Mai mult ca niciodată Sebi Stănulescu și colegii lui trebuie să se mobilizeze exemplar pentru toate partidele care vor urma până la sfârșitul acestei stagiuni. Așadar, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor lua cap-compas stadionul din Izvoarele, acolo unde sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15,00, vor înfrunta formația locală. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Emilian Chipon și Ştefan Niculae.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Gabriel Zahiu (foto) a ținut să precizeze: ”Suntem conștienți că nu mai avem voie să facem nici un pas greșit. Mai avem șase jocuri de disputat din acest tur și trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Este trist că am ajuns în această situație dar am convingerea că împreună cu colegii mei putem să depășim aceste momente dificile. Ne așteaptă un meci greu, un meci de șase puncte” .

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ” Plecăm ca favoriți și suntem condamnați să câștigăm. Mergem cu mentalitatea de a obține toate punctele puse în joc. Trebuie să ne mobilizăm exemplar. Nu mai accept scuze din partea jucătorilor. Până la finele turului mai avem de disputat 6 meciuri, adică 6 finale”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - Teleajenul Vălenii de Munte

► C.S. Păuleşti - Unirea Urlaţi 

► Tricolorul Breaza - Petrolul `95 Ploiești

► C.S.O. Băicoi - Petrolistul Boldeşti

► Voință Vărbilău - C.S.O. Măneciu

► Atletic United - C.S. Măneşti

► C.S. Brazi - A.F.C. Băneşti

► C.S.C. Berceni - A.S. Strejnic