vineri, 15 octombrie 2021

Gazdele au o singură variantă, victoria!


Istoricul întâlnirilor directe este unul destul de sărac, cele două formații aflându-se față în față o singură dată într-un meci oficial, mai precis în ediția de campionat 2019 - 2020, atunci când jucătorii din Varnița s-au impus pe teren propriu cu scorul de 1 - 0. În etapa trecută, oaspeții au reușit un succes categoric în propriul fief, 7-0 cu Viitorul Predești dovedind un puternic apetit de gol.

Alin Dinu privește cu încredere acest joc

De partea cealaltă, elevii antrenorului Alin Dinu au înregistrat o înfrângere neașteptată, 0-2 cu Avântul Măgureni și evident că își doresc să se reabiliteze în fața propriilor suporteri. ”Suntem din nou în fața unui joc pe care îl vom susține pe teren propriu. Eșecul din etapa trecută a rămas undeva în urmă, iar acum cu toții ne concentrăm asupra meciului de duminică. Avem nevoie de cele trei puncte și sunt convins că băieții vor da totul. Aștept să văd plăcere și entuziasm în jocul lor, acel spirit de grup care ne caracterizează. Revine în linia de atac Cătălin Ionescu și sper într-un rezultat bun”, a spus tehnicianul echipei din Şotrile.

Un cadou pentru ziua lui Dragoș!

Cu siguranță din linia mediană a echipei din Şotrile nu va lipsi Dragoș Marin (foto), care chiar în preziua meciului va împlini 34 de ani, motiv pentru care colegii săi de echipă se vor strădui să-i facă cadou o victorie. Alături de aceştia, şi fotbalcâmpinean.blogspot.com încă de pe acum îi urează un sincer ”La Mulți Ani!”. Despre jocul de duminică, acesta a declarat: ”Aștept cu nerăbdare acest meci. Trebuie să câștigăm, să ieșim din acest con de umbră în care am intrat. Chiar dacă ne confruntăm cu câteva absențe și de această dată, este momentul să strângem rândurile”. 

Așadar, duminică după-amiază, Gabriel Lupu & Co. vor primi vizita jucătorilor de la C.S. Şirna Varnița într-o partidă programată pe stadionul ”Rafinăria”, începând cu ora 13,30. Jocul va fi condus la centru de Eduard Neagu ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Ştefan Niculae. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Ciobanu.

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► A.S. Gorgota - Viitorul Predeşti

► Prahova Tinosu - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Spicul Poienarii Rali - Unirea Cocorăştii Colţ

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Prahova Nedelea

► Flacăra Filipeşti de Târg – Viitorul Poienarii Burchi

► Avântul Măgureni - Olimpia Comarnic