joi, 14 octombrie 2021

Un meci de atracție la Brebu!

A.F.C. Brebu - Tricolorul Breaza


În continuare, pentru fotbaliștii din Brebu urmează un alt joc care intră în categoria derbiurilor zonale. De această dată se vor afla față în față cu principala favorită la promovare, Tricolorul Breaza. Liniile de clasament ale celor două competitoare în acest moment se prezintă astfel:

4.   Tricolorul Breaza           9   7  0  2  38 -   7    21p

13.  A.F.C. Brebu                 10  3  0  7  23 - 21    9p  

Formația oaspete, întărită substanțial înaintea acestui sezon, a avut până acum un parcurs destul de bun, cu toate că a capotat inexplicabil în două rânduri pe stadioanele din Bănești și Băicoi. În aceste condiții, misiunea fotbaliștilor din Brebu pare una foarte dificilă, mai ales că aceștia nu traversează o perioadă deloc bună. Totuși, indiferent de obiective și pozițiile în clasament, de fiecare dată confruntările directe au constituit un punct de atracție pentru fanii acestor grupări care în mod sigur vor lua cu asalt stadionul din Brebu. Pentru spectatorii care vor fi prezenți la acest joc, organizatorii au pregătit ca de fiecare dată un atractiv program de meci (foto) care are în cuprins multe informații sportive interesante. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15,00. La centru se va afla Robert Nuțu secondat la cele două linii de Andrei Sotir și Cristinel Damian. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.

“În opinia mea ne așteaptă un joc echilibrat. Chiar dacă formația din Brebu are un început de sezon mai slab, asta nu schimbă cu nimic datele problemei. Cu siguranță meciul nu va fi deloc ușor dar noi mergem la victorie. Sper ca publicul să aibă plăcerea să vină pe stadion“  - Marius Vișan, director C.S.O. Tricolorul Breaza. 

“Pentru noi este un meci foarte greu mai ales că întâlnim cea mai bună echipă din campionat. Chiar și în aceste condiții noi ne jucăm șansa și sper ca împreună cu fanii noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare, să asistăm la un spectacol fotbalistic de calitate” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.  

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► C.S.C. Berceni - C.S. Cornu

► A.S. Strejnic - C.S. Brazi

► A.F.C. Băneşti - Atletic United

► C.S. Măneşti - Voinţa Vărbilău

► C.S.O. Măneciu - C.S.O. Băicoi 

► Petrolistul Boldeşti - Tinerețea Izvoarele 

► Petrolul `95 - C.S. Păuleşti

► Unirea Urlaţi – Teleajenul Văleni de Munte