duminică, 31 octombrie 2021

O victorie meritată!

C.S. Şotrile - Prahova Nedelea 3-2 (3-1)


După episodul din etapa trecută, atunci când fotbaliștii din Şotrile au ieșit cam șifonați, aceștia au revenit în propriul fief întâlnind una dintre formațiile vecine în clasament. S-au aflat față în față două echipe sensibil egale, avide de puncte, care au oferit un joc agreabil presărat cu multe goluri și faze electrizante la ambele porți.

Start perfect pentru gazde

Bine așezați în teren, elevii lui Alin Dinu au avut un început perfect de partidă și în minutul 18 deja conduceau cu un scor de forfait. Primul care a spart gheața a fost Flavius Rada (`5) în urma unei pătrunderi încheiate cu un șut bine plasat în ”ațele” porții lui Matei. Peste numai două minute, spre bucuria băncii tehnice a formației gazdă, același Flavius Rada mărește avantajul cu un șut deviat de un fundaș al defensivei adverse. Fără replică, fotbaliștii din Nedelea suportă un nou șoc atunci când Bogdan Nedelcu (`18) șutează de la 14 metri fără speranțe pentru portarul advers. Pe fondul unei relaxări premature din partea gazdelor, oaspeții au reușit pe finalul primei reprize să reducă din diferență printr-un penalty transformat de Bunghez (`43).

O repriză cu multe ratări            

După pauză, pe fondul mai multor schimbări de ambele părți, gazdele au preferat să conserve avantajul și puteau încă să mai înscrie prin Bogdan Nedelcu și Nicolae Neacșu dar s-au opus barele porții lui Matei. Și cum de multe ori ratările se răzbună, în minutul 70, Constantin Cătălin a semnat al doilea gol al formației sale profitând de o sincopă a apărării din Şotrile. Finalul a fost unul fierbinte, cu multe emoții la poarta lui Ionuț Mănescu care a făcut adevărate minuni. Per ansamblu a fost o victorie meritată a echipei din Şotrile care în acest moment are la activ 17 puncte și ocupă un loc la mijlocul  clasamentului.

Victoriile atrag sponsori

Nu este nici un secret că acolo unde există seriozitate și dragoste pentru sport, rezultatele nu întârzie să apară. De multe ori, acest lucru are darul să atragă și sponsori care sunt bine-veniți și primiți cu brațele deschise. În cazul echipei din Şotrile, unul dintre aceștia este Nicolae Marin (foto), patron al firmei FLORARIA ALLY care la fiecare joc ține să fie alături de jucători.

Bogdan Nedelcu, Ionut Manescu, Nicolae Marin
  

► C.S. Şotrile: Mănescu - Corneanu, R. Necula, Badea, Cobeanu, Lupu (cpt.), Marin, Drăgan, Neacșu, F. Rada, Nedelcu.

Au mai jucat: A. Dinu, Banu, Ungureanu și R. Cristian.

Antrenor: Alin Dinu

► Prahova Nedelea: Matei - Zamfir, I. Dinu, Aldea, C. Bercaru, M. Bercaru, Cordonaș, Constantin, Pană, Bunghez (cpt.), Florea.

Au mai evoluat: Ionescu și Temelie.

Antrenor: Marian Rohat

Marian Rohat: ”Consider că echipa mea putea mai mult”

La finalul partidei de pe stadionul ”Rafinăria”, antrenorul Marian Rohat (foto)  a considerat rezultatul meritat pentru gazde.

”În primele 20 de minute s-a jucat această partidă. Consider că echipa mea putea mai mult. Am făcut câteva schimbări dar în final apreciez că gazdele au meritat victoria. Acum noi trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, cel pe care îl vom susține pe teren propriu în compania formației Olimpia Comarnic. Se anunță un meci deschis oricărui rezultat”, a ținut să precizeze tehnicianul formației vizitatoare.



 

Alin Dinu: ” Am reușit o victorie meritată”

Despre meciul cu echipa din Nedelea a vorbit și antrenorul grupării din Şotrile, Alin Dinu (foto).  

”Așa cum anticipam, am reușit o victorie meritată. Sunt mulțumit de prestația băieților mei, mai ales în prima repriză. A două repriză am încercat să conservăm avantajul de pe tabelă și în final Zeița Fortuna a ținut cu noi. Urmează o deplasare dificilă la Poienarii Burchi de unde sperăm să venim cu puncte”, a spus tehnicianul echipei C.S. Şotrile.