sâmbătă, 30 octombrie 2021

În pas de defilare. Punctele rămân la Brebu!

A.F.C. Brebu - C.S.O. Băicoi 5-0 (3-0)


”Luăm în calcul numai victoria”, declara înaintea partidei președintele gazdelor, Cătălin Tănase,  lucru adeverit de altfel la finalul jocului. După succesul din etapa trecută înregistrat la Izvoarele, jucătorii A.F.C. - ului au reușit să-și treacă în cont încă trei puncte foarte prețioase în tentativa de a se îndepărta de zona minată a clasamentului.

Conform graficului

După un prim sfert de oră echilibrat, bine lansat pe culoar, Tibi Oancea (`17) a scăpat singur cu portarul advers și a înscris un gol care a descătușat toate energiile echipei gazdă. Sub presiune, fotbaliștii oaspeți au încasat un nou gol în urma unui corner executat de Alex Duricu de pe banda stângă, Bogdan Dumitru (`25) reluând cu capul în plasa porții adverse. Pe lângă încă câteva situații clare de gol trecute în contul gazdelor, Bogdan Dumitru l-a găsit perfect pe Marco Constantin (`40)  și acesta din unghi a stabilit scorul primei reprize.

Bogdan Dumitru a ieșit în prim plan

După pauză, la adăpostul unui avantaj liniștitor, jucătorii brebeni au luat piciorul de pe accelerație dar în continuare au controlat ostilitățile. Pe fondul mai multor schimbări, gazdele și-au pus din nou amprenta pe tabela de marcaj. Aflat în bună dispoziție de joc, Mădălin Vișan a înviorat atacul brebenilor și incursiunile sale pe flancul drept s-au soldat cu centrări perfecte în careul oaspeților. De fiecare dată, acestea l-au găsit la locul potrivit pe Bogdan Dumitru, așa cum s-a întâmplat în minutele 80 și 89, când a marcat spre bucuria colegilor săi. Așa s-a scris istoria unui joc în care gazdele au obținut o victorie ce nu i-a fost amenințata nici un moment. Diferența putea fi și mai netă, pentru că, în afara celor cinci goluri, au mai fost și alte câteva bune ocazii ratate, în vreme ce oaspeții a avut șansa să aibă un portar aflat într-o formă foarte bună. Primul ”11” al echipei din Brebu a avut următoarea componență: Stănulescu (cpt.) - Mărăcineanu, Marcu, Oprica, Rusu, Duricu, Zahiu, Constantin, Stoica, Oancea, Dumitru. Au mai evoluat: Vișan, I. Lucian, Dima și R. Gheorghe. Pentru jucătorii brebeni urmează o nouă finală în week-end-ul viitor, de această dată pe terenul formației Voința Vărbilău.

Bogdan Dumitru: ” Ne bucurăm pentru acest succes

Cu trei reușite în acest joc, Bogdan Dumitru rămâne în continuare același jucător care produce teroare în fața defensivelor adverse. De altfel, experimentatul atacant care a strâns în actuala stagiune un număr de 9 goluri se află în cursa de urmărire a colegului sau de linie, Tibi Oancea, cu 11 goluri la activ, ambii formând la această oră un cuplu letal pentru orice adversară întâlnită.

”Atât eu cât și colegii mei ne bucurăm pentru acest succes. Important este că am legat două victorii și am început să adunăm puncte. În continuare trebuie să ne concentrăm pentru următoarele meciuri pe care le mai avem în acest tur de campionat. Ne așteaptă un joc dificil la Vărbilău și ne dorim să venim cu puncte din această deplasare”, a spus cunoscutul atacant al echipei din Brebu.



Cătălin Tănase: ”Aştept aceași dăruire din partea jucătorilor mei

Despre jocul cu C.S.O. Băicoi  președintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase (foto), s-a arătat foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi.  

”Sunt foarte mulțumit de jocul băieților care au demonstrat din nou că valoarea lotului nostru nu este conformă cu locul pe care în ocupăm în clasament. Suntem în grafic și așa cum am mai spus în mai multe rânduri, mai avem încă patru finale de susținut în această stagiune. Urmează meciul de la Vărbilău de la care aștept aceași dăruire din partea jucătorilor mei”, a spus conducătorul echipei A.F.C. Brebu.