vineri, 5 noiembrie 2021

Cu gândul la puncte!

Voința Vărbilău - A.F.C. Brebu











Vecine în clasament și despărțite doar de un punct, cele două formații în mod sigur își doresc foarte mult să-și îmbogățească zestrea de puncte. În etapa trecută, surprinzător, jucătorii din Vărbilău s-au întors de la Boldești cu un punct mare, după o remiză albă în compania Petrolistului, formație care de regulă nu este prea darnică pe teren propriu. De partea cealaltă, fotbaliștii din Brebu vin după o victorie clară obținută în propriul fief, scor 5-0, în dauna echipei C.S.O. Băicoi. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

10.  Voința Vărbilău            13  4  4  5  16 - 22    16p

11.  A.F.C. Brebu                 13  5  0  8  33 - 27    15p

Pe aceste coordonate, înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă dar din păcate și de această dată publicul va lipsi din tribune, partida jucându-se cu porțile închise. Așadar, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor lua cap-compas stadionul din Vărbilău, acolo unde duminică dimineața, începând cu ora 11,00, vor înfrunta formația locală. Jocul va fi condus la centru de Mihai Amorăriţei ajutat la cele două linii de Bianca Florea și Louis Oprescu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Andrei Achimescu.

Sebi Rusu: ”Nu trebuie să facem pași greșiți”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Sebi Rusu (foto) a precizat că singurul obiectiv luat în calcul este victoria. 

”Venim cu un moral ridicat după două jocuri în care evoluția noastră a fost foarte bună. Cum primul meci este cel mai important, toate gândurile noastre se îndreaptă spre jocul de la Vărbilău. Întâlnim o echipă care își vinde foarte scump pielea pe teren propriu și nu trebuie să facem pași greșiți. Mergem la victorie” .



Cătălin Tănase: ”Trebuie să continuăm pe aceași linie”

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene, s-a arătat foarte optimist.

 ”Un meci care în opinia mea este deschis oricărui rezultat. Suntem cu un moral bun după ce am legat două victorii și trebuie să continuăm pe aceași linie. Chiar dacă mă repet, mai avem de susținut până la sfârșitul turului încă patru finale din care trebuie să scoatem cât mai multe puncte posibile”.



Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - C.S. Păuleşti

► Tinereţea Izvoarele - Unirea Urlaţi

► Tricolorul Breaza - Teleajenul Vălenii de Munte

► C.S.O. Băicoi - Petrolul `95 Ploieşti

► Atletic United - Petrolistul Boldeşti

► C.S. Brazi - C.S.O. Măneciu

► C.S.C. Berceni - C.S. Măneşti 

► A.S. Strejnic - A.F.C. Băneşti