joi, 30 septembrie 2021

În așteptarea derbiului!

A.S. Târgșorul Vechi Stăncești  - C.S. Şotrile 


Indiscutabil, capul de afiș al etapei cu numărul 6 va fi meciul dintre A.S. Târgșorul Vechi Stăncești și C.S Şotrile. Se întâlnesc două formații fără nici o înfrângere în acest debut de sezon care se află la prima lor confruntare directă oficială. În etapa trecută, fotbaliștii din Stăncești au repurtat o victorie categorică, scor 3-0, pe terenul echipei Avântul Măgureni iar jucătorii din Şotrile au remizat în fața propriilor suporteri, scor 1-1, cu formația Flacăra Filipești de Târg. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel: 



1. A.S. Târgșorul Vechi Stăncești          5  5  0  0  19 - 7    15p

4. C.S. Şotrile                                           5  3  2  0  10 - 7    11p

Gazdele pornesc cu prima șansă ținând cont în primul rând de poziția din clasament și de o experiență competițională superioară, la care se adaugă și avantajul terenului propriu. De partea cealaltă, antrenorul Alin Dinu (foto) are lotul aproape complet și lasă loc optimismului privind evoluția elevilor săi în dificila partidă de la Stăncești, declarând: ”Ca și meciurile anterioare vom trata foarte serios această dispută. Nu contează că jucăm împotriva unei formații aflate pe primul loc. Să nu se uite că fotbalul este un sport în care fiecare crede în șansele lui și orice este posibil.  Elevii mei sunt optimiști și motivați să facă un joc de calitate iar rezultatul să fie unul pe măsură. Rămâne de văzut ce va fi”.

În aceași notă este și Gabriel Lupu (foto) care a ținut să precizeze: ”Ne așteaptă un joc împotriva liderului și suntem conștienți că nu va fi deloc ușor, mai ales că jucăm în deplasare. Pot să spun că avem un moral bun după acest debut de sezon în care consider că am răsplătit așteptările celor care ne sunt aproape. Deci îmi doresc un joc bun și sper să facem o figură frumoasă pe stadionul din Stăncești”. Așadar, sâmbătă după-amiază, Gabi Gorgan & Co. vor ateriza pe stadionul din Stăncești unde vor încrucișa armele, începând de la ora 15,00, cu fotbaliștii care dețin în acest moment fotoliul de lider. Partida va fi condusă la centru de Adrian Neacșu, ajutat la cele două linii de Mihai Vizitiu și Daniel Ioniță. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Pantelimonescu.

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► Viitorul Predeşti - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► A.S. Gorgota - Unirea Cocorăştii Colţ

► Prahova Tinosu - Viitorul Poienarii Burchii

► Spicul Poienarii Rali - Prahova Nedelea

► Flacăra Filipeşti de Târg - Olimpia Comarnic

► C.S. Șirna Varnița - Avântul Măgureni