joi, 30 septembrie 2021

Dacă nici acum, atunci când?

A.F.C. Brebu - Teleajenul Vălenii de Munte

Presiunea generată din cauza lipsei de rezultate a avut până acum influențe nefaste asupra jucătorilor din Brebu, aceștia cumulând patru etape consecutive în care au părăsit gazonul cu un gust amar, acela al înfrângerii. Pentru ei urmează un joc, de totul sau nimic, în care cele trei puncte reprezintă un obiectiv prioritar. Chiar dacă întâlnesc o formație mai bine cotată în clasament, jucătorii brebeni vor încerca să spargă gheața într-un moment când nu mai au voie să facă pași greșiți, mai ales că programul următoarelor etape se anunță de-a dreptul infernal pentru aceștia. Partida este programată sâmbătă după-amiază pe teren propriu, începând cu ora 15,00. O veste neplacută pentru spectatorii din Brebu și nu numai este aceea că datorită ratei de incidență cumulativă COVID - 19 crescută la nivelul acestei localități, organizatorii au anunțat că meciul se va desfășura cu porțile închise.  

Revenit pentru scurt timp, după o perioadă petrecută în afara țării, Alex Neagu (foto) a spus:”Am revenit pe gazon dar din păcate nu pentru mult timp deoarece sunt nevoit să plec din nou. Din punctul meu de vedere putem să depășim acest moment delicat prin care trece echipa. Este nevoie de organizare, de concentrare și trebuie să avem încredere în noi” .

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Venim după patru înfrângeri și traversăm o pasă neagră. Trebuie să privim înainte cu mult curaj, cu determinare și împreună să revenim pe linia de plutire. Știu că nu este ușor dar trebuie să depășim acest moment delicat. Ne așteaptă un meci destul de complicat și sper ca băieții să obțină cele trei puncte puse în joc”. 

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► C.S. Brazi - C.S. Cornu

► C.S.C. Berceni - Atletic United 1906

► A.S. Strejnic - Voinţa Vărbilău

► A.F.C. Băneşti - C.S.O. Băicoi 

► C.S. Măneşti  2013 - Tinereţea Izvoarele 

► C.S.O. Măneciu - Tricolorul  Breaza

► Petrolistul Boldeşti - C.S. Păuleşti

► Petrolul `95 Ploiești - Unirea Urlaţi