duminică, 26 septembrie 2021

O remiză și multe speranțe în continuare!

C.S. Şotrile - Flacăra Filipești de Târg 1-1 (1-1)


Chiar dacă porneau cu prima șansă, elevii antrenorului Alin Dinu nu au reușit să-și treacă în cont o nouă victorie, fiind nevoiți ca și în precedentul joc disputat pe propriul teren să se mulțumească cu un rezultat de egalitate.

Două goluri și o bară

Pe fondul unei dominări în care fotbaliștii din Şotrile au încercat să împingă cât mai mult jocul spre poarta adversă oaspeții au dat o replică notabilă. Debutul a consemnat o mare ocazie de gol, șutul lui Flavius Rada întâlnind una din barele laterale. Primul gol al meciului a fost semnat de Gheorghe Ungureanu în minutul 10 cu o lovitură de cap din interiorul careului mic și se părea că totul este în grafic însă minutul 20 a adus egalarea pe tabela de marcaj. A fost o ezitare a defensivei gazdă în urma unei centrari la colțul careului mic taxată fără probleme de jucătorii din Filipești.

O repriză fără goluri

Partea secundă, cu trei schimbări în tabăra gazdelor încă de la început, a oferit celor prezenți în tribune un joc cam de aceași factură în care atacurile formației din Şotrile s-au “spart“ în apropierea porții adverse. De partea cealaltă oaspeții au folosit arma contraatacului, inițiind câteva acțiuni foarte periculoase. În linii mari cam aceasta a fost istoria unei partide, la finalul căreia C.S. Şotrile acumulează 11 puncte în clasament și rămâne neînvinsă în această nouă stagiune fotbalistică. În acest joc, primul “11” trimis pe gazon de antrenorul Alin Dinu a avut următoarea configuraţie: Mănescu - R. Necula, Gorgan, Ungureanu, Manea, Petrescu, Lupu (cpt.) Marin, Tănăsoiu, Ionescu, F. Rada. Au mai jucat: G. Rada, Badea, Tănase și Cârstea. Următorul episod se va derula pe terenul formației A.S. Târgşorul Vechi Stăncești, acolo unde Gabriel Lupu și colegii lui vor înfrunta liderul. 

Declarații după meci:

Alin Dinu (antrenor C.S. Şotrile):

”În opinia mea am avut o evoluție bună în fața unui adversar incomod chiar dacă de multe ori am făcut greșeala de a intra în jocul lui. Deci pot spune că sunt mulțumit de jocul elevilor mei și faptul că suntem neînvinși până în acest moment înseamnă mult pentru echipă și cei care ne sunt alături. În continuare ne așteaptă o deplasare dificilă, chiar pe terenul liderului, și sper să avem o prestație notabilă”.

Gabriel Gorgan (jucător C.S. Şotrile):

”Am întâlnit o echipă arțăgoasă și în economia jocului cred că a contat faptul că am avut câteva absențe notabile. Cu mai multă determinare puteam să terminăm învingători. Acesta este fotbalul și partea bună este că suntem neinvinși în acest debut de sezon. În următoarea etapă mergem pe terenul liderului. Cu siguranță va fi un meci dificil dar credem în șansele noastre”.