sâmbătă, 2 octombrie 2021

Victorie în contul gazdelor!

A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - C.S. Şotrile 2-0 (2-0) 


Cu un lot în care incertitudinile cu privire la prezența unor jucători au plutit până la ora meciului, elevii antrenorului Alin Dinu au încercat să dea o replică curajoasă dar care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Copleșiți în unele momente de un trac nejustificat în fața unei formații cu un început bun în acest debut de sezon, finalul partidei a consemnat o victorie meritată a gazdelor. Lipsa de concentrare și mai multe greșeli au contribuit la acest eșec care trebuie uitat cât mai repede. Primul mitan a aparținut gazdelor care au preferat un joc cu multe mingii aruncate în careul echipei vizitatoare. Pe acest fond, două sincope în defensiva din Şotrile, venite în urma unor faze fixe, au făcut ca tabela să fie modificată în favoarea fotbaliștilor din Stăncești. Cu mai mult curaj, în repriza secundă oaspeții s-au văzut mai mult în joc, irosind trei bune oportunități de a marca prin Flavius Rada, Gabriel Lupu și Mircea Tănăsoiu. Primul “11” trimis pe gazon de antrenorul Alin Dinu a avut următoarea distribuție: Mănescu – Ungureanu, R. Necula, Gorgan, Cobeanu, Lupu (cpt.), Marin, Tănăsoiu, F. Rada, C. Rada, Tănase. Au mai jucat: Dinu, L. Necula, Năstase și Preda. În următoarea rundă, C.S. Şotrile va evolua în fața propriilor suporteri, pe stadionul “Rafinăria“ din Câmpina, urmând ca la finele săptămânii viitoare să primească vizita formației Avântul Măgureni.

 Declarații după meci:

Ovidiu Toporaş (viceprimar C.S. Şotrile):

”A fost o teamă nejustificată în jocul echipei noastre. Mai mult, am văzut și o stare de tensiune la băieții noștri care a condus și la unele greșeli individuale care în economia acestui joc și-au pus amprenta pe tabela de marcaj. Trebuie să privim cu încredere următoarele meciuri iar evoluția noastră să fie una conform așteptărilor celor care sunt cu inima și sufletul alături de noi”.

Alin Dinu (antrenor C.S. Şotrile):

”Am întâlnit o echipă tânără care așa cum se spune în fotbal, și-a dorit mai mult victoria. Practic jocul adversarilor noștri a fost unul previzibil, bazat pe pase lungi. Din păcate noi am greșit la două faze fixe care la final ne-au costat. În jocul nostru s-a văzut și o teamă, o stare de frică care a influențat în mod negativ evoluția elevilor mei. Urmează o etapă la finele săptămânii viitoare pe teren propriu cu formația Avântul Măgureni, în care mă aștept la un joc bun, un joc care să ne aducă victoria”.