joi, 23 septembrie 2021

Cu gândul la puncte!

Unirea Urlați - A.F.C. Brebu

Ultimele trei etape au fost de-a dreptul nefaste pentru fotbaliștii din Brebu, însemnând tot atâtea înfrângeri. Practic, acest con de umbră în care au intrat se datorează lipsei de constanță în joc și greșelilor nepermise care apar meci de meci. Aceste sincope se resfrâng asupra moralului echipei și evident au repercusiuni negative și pe tabela de marcaj. Aflați într-o acută criză de puncte, jucătorii brebeni vor încerca să abordeze partida de la Urlați cu obiectivul obținerii a cel puțin unui punct care ar putea să mai liniștească oarecum apele. Partida este programată sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17,00.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Edi Mărăcineanu (foto) a ținut să precizeze: ”În situația în care ne aflăm avem mare nevoie de puncte. Trebuie să ne revenim din punct de vedere moral mai ales după ce în ultimele etape au fost meciuri când am pierdut nemeritat. Știu că este greu, întâlnim un adversar redutabil, dar împreună cu colegii mei mergem la Urlați după puncte. Trebuie să credem în șansa noastră” .

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Venim după trei înfrângeri și ne așteaptă o deplasare dificilă. În opinia mea întâlnim o echipă cam de valoarea noastră și vom putea să ne dăm seama la ce nivel ne aflăm. Sper să fim în formulă completă, singurul incert la această oră fiind Robert Oprica care vine după o ușoară accidentare. Sper într-un joc bun care să ne aducă puncte”. 

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - Petrolul `95 Ploiești

► Teleajenul Vălenii de Munte - Petrolistul Boldeşti

► C.S. Păuleşti - C.S.C. Măneciu

► Tricolorul Breaza - C.S. Măneşti 2013

► Tinerețea Izvoarele - A.F.C. Băneşti

► C.S.O. Băicoi - A.S. Strejnic

► Voinţa Vărbilău - C.S. Berceni

► Atletic United - C.S. Brazi