duminică, 19 septembrie 2021

C.S. Şotrile, o surpriză plăcută!

Una dintre revelațiile momentului în Superliga B1 Prahova este C.S. Şotrile. Echipa condusă de pe margine de antrenorul Alin Dinu a pornit în forță acest debut de sezon, acumulând 10 puncte din 12 posibile. Cu trei victorii și un meci încheiat la egalitate, echipa ocupă poziția secundă în clasament, la egalitate de puncte cu formația Unirea Cocorăștii Colț, aceasta din urmă având un golaveraj superior. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

1. Unirea Cocorăștii Colț   4  3  1  0  8 - 4    10p

2. C.S. Şotrile                     4  3  1  0  9 - 6    10p

Seria bună a rezultatelor înregistrate până acum vine să confirme că acolo unde există dragoste și pasiune pentru fotbal și o organizare pe măsură asigurată cu sprijinul lui Ovidiu Toporaș, viceprimarul comunei din partea de nord a municipiului Câmpina, se pot realiza performanțe remarcabile.

Legat de prestația jucătorilor săi, Alin Dinu (foto) a spus: ”Sincer, mă declar mulțumit de jocul elevilor mei. De fapt, pot să spun că am plecat bine chiar de la ultimele meciuri de pregătire unde am avut rezultate notabile. Avem un lot bun, destul de numeros, în care relațiile de joc cresc vizibil de la meci la meci. Cel mai important lucru este că predomină plăcerea de a juca și mă bazez în continuare pe forța de grup. În continuare sper să atragem cât mai mulți suporteri alături de noi, să oferim jocuri de calitate”. 
Printre ”vinovații” acestui parcurs notabil se numără și atacanul Lucian Ionescu (foto), care în cele patru etape disputate până în acest moment, a perforat plasele porților adverse de cinci ori. ”Consider că personal am avut până acum o evoluție bună și pot spune că golurile mele au contribuit decisiv la succesele echipei. Este adevărat că acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul colegilor mei și le mulțumesc și pe această cale. Împreună alcătuim un colectiv unit. Privim cu încredere următoarele meciuri și sperăm să aducem cât mai multe satisfacții celor care țin și sunt alături de noi”, a ținut să precizeze Lucian. Rămâne de urmărit evoluția echipei din Şotrile, care poate să confirme în continuare această ascensiune chiar la finalul săptămânii viitoare, atunci când Gabi Gorgan & Co. vor primi vizita jucătorilor de la Flacăra Filipești de Târg.