joi, 16 septembrie 2021

Atenţie mare la “petrolişti”!

A.F.C. Brebu - Petrolul `95 Ploiești

Fotbaliștii brebeni, cu moralul şifonat după ce în ultimele două etape nu au cucerit nici un punct, au ca obiectiv numai varianta victoriei. Sigur, meciul nu se anunţă deloc uşor pentru ei, ținând cont că pupilii lui Daniel Chiriță au reuşit câteva victorii preţioase în acest debut de sezon.

Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

2.   Petrolul `95 Ploiești     6  4  2  0  18 -  8    14p

11. A.F.C. Brebu                 6  2  0  4  17- 15    6p

Parcă devenită regulă, gazdele au din nou probleme de alcătuire a primului ”11”. Sebi Stănulescu absentează din motive legate de serviciu iar Alex Duricu este în postura de a nu avea drept de joc după un ”roșu” încasat în runda trecută. Alături de cei doi se mai adaugă şi Marius Butufei reţinut de nişte probleme personale. Ori în aceste condiții, mai mult ca niciodată, conducerea clubului din Brebu așteaptă ca suporterii să fie un sprijin real pentru favoriții lor în tentativa de a obține toate cele trei puncte puse în joc. Aşadar, Bogdan Dumitru şi colegii lui vor trebui să strângă serios rândurile într-un joc pe care nu au voie să-l piardă. Altfel lucrurile se pot complica destul de mult, mai ales că următoarele confruntări care au mai rămas de disputat până la finalul acestui tur se anunţă destul de grele. Pentru spectatorii care vor fi prezenți în tribună, organizatorii acestei partide au pregătit ca de fiecare dată un atractiv program de meci (foto) care are în cuprins multe informații sportive interesante. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17:00. Partida va fi condusă la centru de Laurențiu Piciu secondat la cele două linii de Emilian Chipon și Alexandru Cârstea. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Marco Constantin (foto) a ținut să precizeze: ”Așteptăm cu nerăbdare această dispută pentru că după atâtea înfrângeri avem nevoie de puncte. Atât eu, cât și colegi mei, vrem să dăm totul pe teren și să câștigăm contra celor de la Petrolul `95 Ploiești. Vrem să aducem bucurie în rândul  suporterilor noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi” .

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Venim după două înfrângeri nemeritate și în această săptămână am încercat să ne revenim în primul rând mental. Nu a fost ușor să ratăm un penalti în ultimul minut al jocului de la Cornu dar important este acum să ne concentrăm pentru meciul de sâmbătă. Din păcate avem și câteva absențe de marcă, mai precis nu vom putea conta pe serviciile lui Sebi Stănulescu, Alex Duricu și Marius Butufei. Trebuie să găsim drumul spre victorie, trebuie să aducem suporterii lângă noi”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Atletic United - C.S. Cornu            

► C.S. Brazi - Voinţa Vărbilău           

► C.S. Berceni - C.S.O. Băicoi

► A.S. Strejnic – Tinereţea Izvoarele 

► A.F.C. Băneşti - Tricolorul  Breaza

► C.S. Măneşti  - C.S. Păuleşti

► C.S. Măneciu - Teleajenul Vălenii de Munte

► Petrolistul Boldeşti - Unirea Urlaţi