duminică, 12 septembrie 2021

Aproape de un nou succes!

C.S. Şotrile - Prahova Tinosu 1-1 (1-0)


Startul bun din acest debut de sezon îndreptățea echipa din Şotrile la un nou succes, mai ales că elevii antrenorului Alin Dinu evoluau în fața propriilor suporteri. Per ansamblu a fost un joc controlat cu autoritate de către gazde dar lipsa de concentrare sau inspirație din fața porții adverse a cântărit foarte mult în final, atunci când centralul a pus capăt întâlnirii. Și cum ratările se răzbună, după ce Lucian Ionescu a deschis scorul în minutul 25, a venit o sincopă în defensiva formației gazdă de care au profitat jucătorii din Tinosu.


La finalul partidei disputate pe stadionul Rafinăria din Câmpina, George Badea (foto), unul dintre componenții de bază ai formației gazdă, a declarat: ”Sunt puțin supărat de rezultat după un meci pe care meritam să-l câștigăm. Practic am avut de mai multe ori posibilitatea să închidem tabela dar în final, așa cum se întâmplă în fotbal, ratările s-au răzbunat. Trebuie să depășim acest moment și împreună cu colegii mei să mergem înainte. Ne așteaptă un nou joc, de această dată în deplasare, de unde ne dorim să venim cu puncte”.

Primul ”11” al gazdelor a avut următoarea formulă: Mănescu - R. Necula, Gorgan (cpt), Cobeanu, Badea, Petrescu, Drăgan, Marin, Tănăsoiu, Ionescu, Tănase. Au mai jucat: Burloiu, Manea, Tocitu și L. Necula. În acest moment, cu 7 puncte la activ, jucătorii din Şotrile au acumulat un punctaj nesperat de bun, ceea ce le conferă dreptul de a privi cu încredere următoarele confruntări. Pentru Il capitano Gabriel Gorgan și colegii lui urmează o deplasare dificilă la finele săptămânii viitoare, atunci când vor întâlni gruparea Spicul Poienarii Rali.