joi, 2 septembrie 2021

A.F.C. Brebu caută constanță în rezultate la Boldești!


Un nou episod din Liga A Prahova va rula la finele acestei săptămâni. Din distribuție face parte și confruntarea de la Boldești unde fotbaliștii localnici vor primi vizita echipei A.F.C. Brebu. Cu un moral bun, după succesul împotriva puștilor din Măneciu, jucătorii brebeni se vor deplasa pe terenul unei formații care cu greu cedează puncte în propriul fief. Totuși, în urmă cu trei etape chiar la Boldești s-a consemnat o mare surpriză, acolo unde gazdele au pierdut toate cele trei puncte în fața grupării din Mănești. Ori în aceste condiții pupilii președintelui Cătălin Tănase au toate motivele să fie încrezători în șansele lor, să lupte pentru un rezultat cât mai bun. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

9.   A.F.C. Brebu                  4  2  0  2  16-12  6p

14. Petrolistul Boldești       4  1  0  3  10-8    3p

Cu privire la confruntarea cu Petrolistul Boldești, Marian Rada (foto) a spus: ”Un meci greu împotriva unei formații cu nume. Știu că echipa gazdă are în componență câțiva jucători buni dar și despre noi se poate spune același lucru. Pentru noi este un joc ca toate celelalte și îl vom aborda cu toată seriozitatea. Mergem să facem un joc bun, un joc care să ne aducă puncte”.

Ca de fiecare dată, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene s-a afișat încrezător în forța echipei sale, declarând următoarele: ”Ne așteaptă o partidă dificilă având în față un adversar redutabil. Ca de fiecare dată eu am încredere în jucătorii noștri care prin determinare și forța grupului pot face o figură frumoasă în fața oricărei echipe. Rămâne ca pe stadionul din Boldești să demonstrăm acest lucru”.  

Așadar, sâmbătă dimineața, ”Il capitano” Bogdan Dumitru și colegii lui vor ateriza pe stadionul formației Petrolistul Boldești pentru un joc programat la ora 11.00. Partida va fi arbitrată de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Mădălina Crăciun și Costin Drăgănescu. În calitate de observator A.J.F. a fost desemnat Marian Deaconu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Voinţa Vărbilău - C.S. Cornu

► Atletic United 1906 - C.S.O. Băicoi 

► C.S. Brazi - Tinereţea Izvoarele 

► C.S.C. Berceni - Tricolorul Breaza

► A.S. Strejnic - C.S. Păuleşti

► A.F.C. Băneşti - Teleajanul Vălenii de Munte

► C.S Măneşti  2013 - Unirea Urlaţ

► C.S.C. Măneciu - Petrolul `95 Ploieşti