sâmbătă, 28 august 2021

Victorie de moral!

A.F.C. Brebu - C.S.C. Măneciu  8-1 (5-0)

Apăsați moral de ultimele două rezultate negative, fotbaliștii din Brebu au început deciși să rezolve cât mai repede ecuația câștigătoarei acestei partide. În formulă aproape completă, echipa gazdă a dictat muzica acompaniată fiind și de proprii fani care au ținut să fie prezenți la acest meci.



O repriză cu multe goluri

Cu o formație alcătuită numai din tineri jucători, oaspeții au fost o pradă ușoară pentru adversarii lor mult mai experimentați. Încă din primul minut jocul a curs spre poarta jucătorilor din Măneciu care cu greu au evitat ca scorul să nu ia proporții și mai mari. Superiori la toate capitolele, după un autogol consemnat în dreptul vizitatorilor, fotbaliștii din Brebu au început seria golurilor în poarta adversă. Primul a fost opera lui Tibi Oancea cu un șut pe jos de la marginea careului mare după care Bogdan Dumitru (foto) a mărit diferența cu o lovitură de cap din 6 metri. Golul cu numărul 4 i-a aparținut lui Gabriel Zahiu iar tabela a fost închisă până la pauză de Tibi Oancea cu un șut din 6 metri precedat de o lovitură de colț de pe banda dreapta.


 
Același scenariu până la final

Mitanul secund, pe fondul unei scurte relaxări din partea localnicilor, a dat posibilitate oaspeților să înscrie golul de onoare însă jocul i-a avut din nou în prim plan pe jucătorii brebeni. Aceștia au lovit prin Marco Constantin cu o execuție frumoasă după care, la o centrare a lui Alex Duricu de pe flancul stâng, Bogdan Dumitru a înscris cu capul din 7 metri, mingea mușcând mai întâi bara porții adverse. Ultimul gol al meciului a fost semnat de Ruben Gheorghe dintr-un penalti scos de Tibi Oancea. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Mărăcineanu, Oprica, Butufei, Rusu, Duricu, Zahiu, Constantin, Stoica, Dumitru (cpt), Oancea. Au mai evoluat: I. Lucian și Prodan.

Două deplasări complicate pentru A.F.C.

Cu 6 puncte în clasament, A.F.C. Brebu ocupă acum poziția 9, la egalitate de puncte cu A.F.C. Bănești. Pentru pupilii președintelui Cătălin Tănase urmează două jocuri foarte dificile în deplasare, împotriva unor formații care nu prea cedează puncte pe teren propriu. Primul dintre acestea se va disputa la finele săptămânii viitoare, atunci când Stănulescu & Co. vor întâlni echipa Petrolistul Boldești.

“Nu prea am multe comentarii. Am întâlnit o echipă cu o medie de vârstă foarte scăzută, fără prea mari pretenții la acest moment. Putem să spunem că a fost o victorie de moral dar adevăratul test pentru noi va fi jocul din următoarea etapă, atunci când vom întâlni în deplasare formația Petrolistul Boldești” – Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu