vineri, 30 aprilie 2021

Un meci de totul sau nimic!

A.F.C. Bănești Urleta - Petrolul `95 Ploiești
















Ieșiți din nou puțin șifonați din duelul cu jucătorii din Breaza, elevii lui Claudiu Dumitrescu au fost ajutați într-un fel de rezultatul din cealaltă partidă, unde Petrolul Băicoi a pierdut fără drept de apel. În aceste condiții, lupta pentru ocuparea poziției a doua din clasament rămâne în continuare deschisă.

CLASAMENT LIGA A PRAHOVA

1. Petrolul `95           4 3 1 0 6-2 10

2. Petrolul Băicoi      4 1 2 1 8-7 5

3. A.F.C. Bănești      4 0 3 1 8-9 3

4. Tricolorul               4 0 2 2 5-9 2

Etapa 5 (sâmbătă, 1 mai, ora 11.00)

●A.F.C. Bănești - Petrolul `95 Ploiești

●Tricolorul Breaza - Petrolul Băicoi

Etapa 6 (marți, 4 mai, ora 17.00)

●Petrolul Băicoi - A.F.C. Bănești

●Petrolul `95 Ploiești - Tricolorul Breaza

Au mai rămas de disputat două etape în care, atât Petrolul Băicoi, cât și A.F.C. Bănești - Urleta pot obține biletele pentru baraj. Fotbaliștii din Băicoi se vor deplasa mai întâi la Breaza după care vor întâlni pe teren propriu echipa din Bănești, în schimb, băneștenii vor primi vizita liderului acestui mini campionat urmând apoi jocul de la Băicoi. Pentru Gânju & Co. rămâne de văzut dacă pot remonta ecartul de două puncte existent la ora actuală. Chiar dacă evoluția din ultimele două meciuri nu a fost pe măsura așteptărilor, fotbaliștii din Bănești sunt încă optimiști cu privire la șansele pentru accedere la baraj. Tânărul tehnician al A.F.C. – ului, Claudiu Dumitrescu, se declara încrezător, apreciind că ”nimic nu este pierdut. Matematic mai avem șanse. Ne așteaptă două finale și cred eu că prin experiență și valoarea noastră putem să ne realizăm obiectivul propus. Depinde doar de noi să obținem un punctaj maxim din partidele care vor urma”. 

Tot cu privire la cele două jocuri care au mai rămas de disputat, ”il capitano”, Octavian Gânju (foto) a ținut să precizeze: ”Urmează două partide la fel de dificile ca și cele de până acum. Sigur, cu toții ne dorim să câștigăm dar rămâne să și demonstrăm pe teren că merităm. Cert este că actuala ediție de campionat este una atipică, făcută pe repede - înainte. Fără pregătire, fără antrenamente, este foarte greu să evoluezi la valoare maximă, într-un fotbal care să nu uităm că are statutul de amator. Totuși ne bucurăm că am revenit în iarbă, chiar dacă condițiile sunt cele care le cunoaștem cu toții”.

Așadar, pentru pupilii președintelui Dan Căpățână, o primă finală se va juca sâmbătă dimineață, ora 11.00, la Bănești, într-o partidă de totul sau nimic, contra trupei lui Daniel Chiriță, aflată în acest moment în fotoliu de lider.