miercuri, 1 mai 2019

O deplasare pentru “adevăr”!


C.S. Brazi Popești - A.S. Muntenii Câmpina
Chiar dacă la prima vedere jocul de la Brazi pare unul ușor pentru formația vizitatoare, în mod sigur gazdele vor cauta să-și vândă cât mai scump pielea. Este știut faptul că atunci când joci împotriva liderului te mobilizezi mai mult și ai o altă determinare lucru pe care elevii antrenorului Mugurel Negreanu l-au simțit de multe ori în acest sezon. Avertizați de acest fapt, stă în puterea fotbaliștilor câmpineni ca la finalul acestei partide să părăsească terenul neînvinși, demonstrând încă o dată că locul întâi ocupat în acest moment este unul mai mult decât meritat. 
Și cum la meciurile din deplasare, compartimentul defensiv este de regulă cel mai mult solicitat, liderul acestuia, Marian Stanciu (foto) crede în forța colegilor săi, afirmând că “suntem conștienți că nici un meci nu seamănă unul cu altul. Pentru noi important este să tratăm acest joc cu toată seriozitatea și la final să ieșim victorioși. Ar fi greșit să ne apucăm să facem calcule matematice în acest moment. Trebuie să ne concentrăm, să arătăm că noi suntem cea mai bună echipă din serie și nu degeaba ocupăm fotoliul de lider”.
Tot pe marginea acestui joc, Mugurel Negreanu (foto), a spus: “Venim după un meci extraordinar, o victorie la un scor incredibil și trebuie să revenim rapid cu picioarele pe pământ. Vom încerca să facem tot posibilul ca să luăm toate cele trei puncte în ciuda faptului că ne confruntăm cu câteva absențe. Eu sper că cei care vor intra pe teren își vor face pe deplin datoria și vom păstra linia ascendentă pe care ne-am situat până acum”.
Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală au următoarea configurație:
A.S. Muntenii             1 21 17 2 2 86-22 53p
C.S. Brazi Popești   10 22 8 2 12 40-56 26p
Așadar, sâmbătă după-amiază, începând cu ora 18.00, pe arena din Brazi, pupilii lui Gery Dinică vor încerca să continue șirul evoluțiilor bune de până acum.
Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele partide:
• Prahova Tinosu - A.C.S. Aricești 2
• Prahova Nedelea - Tineretul Poienarii Burchi
• Viitorul Fortuna Breaza – C.S. Sirna Varnița 
• Stejarul Goruna - A.S. Tufeni Băicoi
• A.S. Tg. Vechi Stăncești - C.S. Mănești 2013 Băltița
• Avântul Măgureni - C.S. Cornu 2
• C.S. Mănești 2013 – stă