sâmbătă, 27 aprilie 2019

Încă un pas spre promovare!


A.S. Muntenii Câmpina – Fortuna Breaza 11 – 0 (4 - 0)
După o etapă în care și-au încărcat bateriile, fiind nevoiți să stea în stand-by, elevii antrenorului Mugurel Negreanu au intrat din nou în priză. De această dată, sub privirile președintelui Gery Dinică care și-a condus echipa de pe banca tehnică, acesta revenind pentru câteva zile în țară, fotbaliștii gazdă au reușit un joc peste așteptări în fața unei formații care a fost nevoită să facă pur și simplu figurație. Primul gol a venit în minutul 8 atunci când în urma unei pase inteligente a lui Duricu, Matincă (foto) a profitat de indecizia lui Surpănelu. După bara lui Bărbulescu, Grigore (`17) a înscris cu largul concurs al aceluiași Surpănelu care a avut o zi nefastă, la fel ca și colegii săi. Peste numai patru minute, șutul lui Matincă a lovit transversala iar “centralul” a validat un gol, motivând că mingea a trecut de linia porții.  Acuzând șocul, după o ratare a lui Tandalache care l-a remarcat pe portarul advers, în urma unei acțiuni a lui Duricu, Grigore a marcat cu un șut deviat de unul dintre fundașii brezeni. Rămași și în 9 jucători după ce Brânzea și Șerban au părăsit terenul de joc accidentați, brezenii au depus complet armele, astfel că la final tabela a consemnat un scor “astronomic” chiar și pentru nivelul Ligii B Prahova. În mitanul secund, semnalul dezastrului l-a dat Tandalache care a prefațat golul lui Matincă din minutul 65, iar după mai multe ratări Duricu (`65) a făcut spectacol finalizând o acțiune pe cont propriu. În minutul 70 a fost rândul lui Tandalache să înscrie un gol de colecție, cu un semi-lob peste portarul advers. Intrat în partea a doua a jocului, dar pe post de mijlocaș, “vârful” Strat și-a făcut datoria (`74) cu un șut imparabil la firul ierbii. Fără reacție, defensiva brezeană a cedat din nou în minutul 75 atunci când Tandalache a marcat lejer după care la numai două minute, Duricu și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor cu un șut plasat în “ațele” porții adverse. De notat că în ultimele secvențe ale meciului, portarul gazdelor a văzut “roșu” în fața ochilor pentru un henț în afara careului dar și un gol, (`90) a lui Tandalache care a consfințit cea mai zdrobitoare victorie pe teren propriu a formației prezidată de Gery Dinică în acest campionat. Pentru A.S. Muntenii Câmpina urmează o deplasare pentru “adevăr”, la finele săptămânii viitoare, atunci când va întâlni gruparea C.S. Brazi Popești.
A.S. Muntenii: I. Pop – Bej, Horja, Stanciu, C. Pop, Bărbulescu, Grigore, Tandalache, Comănoiu, Duricu (cpt), Matincă.
Au mai evoluat: Strat și Nicola
Antrenor: Mugurel Negreanu
Fortuna: Surpănelu – A. Voinea, Șerban (cpt), Olteanu, Boroș, Brânzea, Ioniță, Negotei, Musea, Drăgoi, Urdea.
A mai jucat: D. Voinea
Antrenor: Andrei Soreanu
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiești) – Andrei Bobeică (Ploiești), Alexandru Chioibașu (Ploiești)
Observator A.J.F.: Cătălin Popescu (Ploiești)
Declarații după meci:
Gery Dinică (președinte A.S. Muntenii):
“Având în vedere că Mugurel nu a putut să stea pe bancă la acest meci nu pot decât să mulțumesc echipei pentru jocul pe care l-a prestat. Sincer nu mă așteptam să câștigăm la acest scor în fața unei echipe care până acum a făcut o figură frumoasă în acest campionat. Cu toții suntem conectați să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am fixat. Pe această cale țin să mulțumesc iubitorilor de fotbal câmpineni care au venit în număr mare alături de noi”.
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“De departe a fost cel mai bun meci al nostru. Breaza este o echipă bună și mereu au fost meciuri de tradiție. Consider că este o performanță și un record unic să bați la acest scor. Cred că acest lucru pe viitor nu se va întâmpla prea curând. Eu mă plec în fața jucătorilor mei care astăzi au făcut un meci absolut memorabil. Sper să continuăm și să ne îndeplinim obiectivul iar la final să ne bucurăm de o promovare istorică pentru această echipă din Câmpina care nu este susținută de nimeni. Poate cineva se va trezi să sprijine acești băieți minunați care vin de plăcere să joace un fotbal de calitate”.
Andrei Soreanu (antrenor Fortuna):
“Ce pot să mai spun la acest scor? A fost un meci fără istoric. Am întâlnit o echipă mai bună ca noi care a câștigat meritat. Din păcate noi ne-am confruntat cu multe absențe dar încercăm să ducem la bun sfârșit acest sezon după care vom vedea ce este de făcut”.

- GALERIE FOTO -