Gazdele condamnate să câștige



Sub presiunea câștigării acestui joc, pentru AFC Brebu nu există o altă alternativă. Punctul cucerit în deplasarea dificilă pe terenul de la Mănești, scor 2-2, aduce mai multă încredere în tabăra gazdă, în tentativa de a șterge evoluțiile neconvingătoare din acest debut de sezon. De partea cealaltă, chiar dacă CS Bucov face parte dintre echipele nou promovate este de așteptat la o replică curajoasă din partea jucătorilor acestei grupări. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două formații se prezintă astfel:

9.   CS Bucov    5  3  0  2    11 - 19    9p

13.  AFC             5  1  2  2    10 - 12    5p 

Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 17:00, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Valentin Dumitru secondat la cele două linii de Florin Bureață și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Viorel Badea.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Petrosport - Avântul Măneciu; CS Câmpina - Petrolul `95; CS Cornu - CS Mănești; CSO Boldești - CS Valea Călugărească; Progresul Drăgănești - AFC Bănești; CS Brazi - CSL Vărbilău; Tineretul Gura Vitioarei - CSO Comarnic; Unirea Cocorăştii Colț - CSO Teleajenul Vălenii de Munte

Read More

Jucătorii din Adunați vor să lege o nouă victorie



Cu trei puncte obținute în etapa trecută, fotbaliștii din Adunați revin în fața propriilor suporteri urmând să primească vizita formației Carpați Sinaia. Chiar dacă vizitatorii nu reprezintă o forță de temut, elevii lui Mitrea și Negotei au obligația să trateze cu toată seriozitatea acest joc, punctele fiind foarte importante în parcursul pe care și l-au propus în această ediție de campionat. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

6.   Voința           3  2  0  1  4 - 1    6p

15. Carpați         3  0  0  3  3 - 7    0p

Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 17:00, pe stadionul din Adunați. Partida va fi arbitrată de Alina Năstase secondat la cele două linii de Teodora Manta și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Adrian Curcă.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Viitorul Ţipărești - Gloria Vâlcănești; CS Șotrile - Flacăra Mălăiești; Viitorul Cosminele - Progresul Provița de Jos; Caraimanul Bușteni - CS Cornu 2; Avântul Bertea - Progresul Aluniș; Voința Gornet - Victoria Olteni; Viitorul Provița de Sus - AS Podenii Vechi

Read More

O vizită pe terenul liderului



Ca și în sezonul trecut, Viitorul Cosminele reprezintă una dintre cele mai puternice echipe din Superliga B1 Prahova, seria Nord, deținând la această oră fotoliul de lider. În aceste condiții, pentru Progresul Provița de Jos jocul se anunță a fi o misiune dificilă dar așa cum se spune în fotbal, mingea este rotundă și orice este posibil. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

1. Viitorul            3  3  0  0  12 - 3    9p

5. Progresul       3  2  0  1    6 - 3    6p

Așadar, duminică dimineața, începând cu ora 11.00, pe stadionul din Cosminele, pupilii lui Daniel Crețu vor bifa un nou joc în actuala stagiune. Partida va fi arbitrată de Valentin Dumitru secondat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Alexandra Stan.

Tot în această etapă se vor mai dispută următoarele meciuri: Voința Adunați - Carpați Sinaia; Viitorul Ţipărești - Gloria Vâlcănești; CS Şotrile - Flacăra Mălăiești; Caraimanul Bușteni - CS Cornu 2; Avântul Bertea - Progresul Aluniș; Voința Gornet - Victoria Olteni; Viitorul Provița de Sus - AS Podenii Vechi

Read More

Pregătiți pentru inaugurare, localnicii țintesc numai victoria



Mult a fost, puțin a mai rămas și iată că stadionul din Şotrile este gata să intre în circuitul competițional. După mai multe peregrinări pe diverse stadioane, echipa prezidată de Ionuț Mănescu va inaugura propria arenă, de acum urmând să-și dispute meciurile de acasă în fața propriilor suporteri. Astfel, partida dintre CS Şotrile și Flacăra Mălăieşti se anunță a fi un moment de sărbătoare pentru întreaga suflare fotbalistică din această localitate. Cu un moral ridicat, după succesul de la Sinaia, 1-0 cu fotbaliștii de la Carpați, şotrenii pornesc drept favoriți însă acest eveniment în mod sigur va însemna o presiune în plus pentru ei. Clasați pe locul 9, cu 4 puncte la activ, jucătorii gazdă se vor afla față în față cu o grupare aflată pe poziția 12, cu 3 puncte. Așadar, această partidă este programată duminică după-amiază, de la ora 13:30, pe stadionul din Şotrile. Jocul va fi arbitrat de Iulian Popișteanu secondat la cele două linii de Alexandra Cioc și Elena Cioc. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.



Legat de jocul care înseamnă inaugurarea propriului stadion, președintele clubului gazdă, Ionuț Mănescu (foto) a ținut să precizeze: “Așteptăm cu nerăbdare debutul pe noul nostru stadion. S-au făcut eforturi mari pentru ca această arenă fotbalistică să se încadreze la standardele actuale și pe această cale se cuvine să mulțumim Primăriei Locale reprezentată de primul edil al acestei localități, domnul Bogdan Davidescu, cât și Consiliului Local. Așa cum am mai declarat, CS Şotrile are ca obiectiv principal promovarea și cu toți iubitorii de fotbal din această zonă sperăm ca la finalul acestei ediții de campionat să realizăm acest deziderat“

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Voința Adunați - Carpați Sinaia; Viitorul Ţipăreşti - Gloria Vâlcăneşti; Viitorul Cosminele - Progresul Provița de Jos; Caraimanul Bușteni - CS Cornu 2; Avântul Bertea - Progresul Aluniș; Voința Gornet - Victoria Olteni; Viitorul Provița de Sus - AS Podenii Vechi

Read More

Încet, încet se apropie finalul



Un nou derbi s-a consumat în maratonul fotbalistic al tenisului cu piciorul desfășurat în acest sezon. De această dată față în față s-au aflat jucătorii de la Union BMC și Scorpionii, înaintea acestui joc primii având 3 puncte avans față de adversarii lor. După o confruntare viu disputată cei de la Union BMC s-au impus la un scor foarte strâns. O altă partidă interesantă, care aproape a clarificat lupta pentru ocuparea unui loc în primele patru echipe ale clasamentului, a fost aceea dintre Breaza și Juventus, prima formație antamând cele 3 puncte puse în joc. A treia partidă a acestei runde în care, de departe, jucatorii din Valea Doftanei porneau favoriți a fost amânată.

Iată și rezultatele complete ale acestei runde:

► Union BMC - Scorpionii 20-22 / 21-16 / 21-17

► Breaza - Juventus 21-19 / 21-11

► Valea Doftanei - FC Bănești: amânat



Următoarea etapă, penultima din acest retur, se va consuma la începutul săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Scorpionii - Breaza

► Juventus - FC Bănești

► Union BMC - Valea Doftanei

- GALERIE FOTO -






 

Read More

Trei puncte prețioase pentru Voința



Progresul Provița de Jos - Voința Adunați 0-2 (0-1)

Progresul: Găman - Stoica, Butufei, Motoroiu (cpt), Furdui, Bărbulescu, Alexe, Bucur, Prisăcăruț, Dumitrache, Necula. Au mai jucat: Căfădaru și Postolache.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

Voință: Duță - C. Turek, Olteanu, Nedelcu, Boroș, Urdea, B. Negotei (cpt), Spurcaciu, Dinoiu, C. Negotei, Plumb. Au mai fost folosiți: Călin, Botoacă, Cojocaru și E. Turek.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei    

Unul dintre jocurile care a suscitat un interes mai aparte a fost cel de la Proviţa de Jos, acolo unde s-au aflat față în față două formații avide de puncte. A fost o primă repriză echilibrată, presărată cu câteva ocazii la ambele porți, în care cele două distribuții au făcut multă risipă de energie. Pe acest fond, minutul 30 a adus și primul gol al partidei. La o lovitură de colț executată de pe banda dreaptă de către Mihai Spurcaciu, mingea a fost respinsă până la Bogdan Negotei care cu un șut deviat de un fundaș advers a poposit în “ațele“ porții lui Iulian Găman. Chiar dacă gazdele și-au trecut în cont o transversală, scorul pauzei a fost unul favorabil vizitatorilor care și în repriza secundă au reușit să gestioneze foarte bine un joc în care și-au dorit foarte mult victoria. Apele s-au limpezit definitiv în minutul 85, atunci când de la 20 de metri, Cristi Negotei a expediat un trasor care a prins vinclul porții adverse. Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează un nou joc, de această dată în deplasare, în compania formației Viitorul Cosminele, în timp ce fotbaliștii de la Adunați vor întâlni pe teren propriu echipa Carpați Sinaia.



“Din păcate pentru noi, nu am putut alinia o formulă de joc completă, numai puțin de patru titulari neputând fi folosiți astăzi. Firesc, în opinia mea acest lucru s-a văzut pe teren dar și pe tabelă. Sper ca la următorul joc, care se anunță extrem de dificil, să avem lotul complet și să facem o figură frumoasă în deplasarea de la Cosminele”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Ionuț Necula (foto-sus), antrenorul echipei gazdă.



“Pentru noi sunt trei puncte importante obținute pe un teren unde multe echipe se vor împiedica. Am pregătit foarte bine acest joc, în cele mai mici detalii. Remarc caracterul jucătorilor nostri și aici mă refer și la cei care sunt folosiți mai puțin. Campionatul este lung și fiecare va avea șansa să ajute această echipă. Un cuvânt de laudă și pentru jocul gazdelor cu care mi-aș dori să mergem braț la braț într-un eșalon superior”, a spus Cristi Negotei (foto-sus), antrenorul formației oaspete.

Read More

Oaspeții au trecut pe lângă cele trei puncte


CS Mănești - AFC Brebu  
2-2 (1-2)

CS Mănești: Manea - Ir. Ivan, Lățea, Negoiță, Laszlo, Cristea, Ungureanu, Simion, Anghel (cpt), M. Ivan, S. Ivan.  Au mai jucat: Procopianu, Dumitrașcu și Costache

Antrenor: Marin Nicolae

AFC Brebu: Dinu - Rada, Mărăcineanu (cpt), Marcu, D. Marin, Bunea, Drăgan, Bridinel, Manole, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți: Zahiu, Dima, Tolbașu și A. Marin.

Antrenor: Vali Bunea

După semi-eșecul din restanța disputată la mijlocul săptămânii, elevii lui Vali Bunea au arătat un cu totul alt fotbal pe stadionul din Mănești. Spectatorii prezenți pe stadion au avut parte de o primă repriză controlată în cea mai mare parte a timpului de către oaspeţi. De această dată linia mediană a excelat iar ocaziile nu au întârziat să apară la poarta adversă. Primul care a deschis seria a fost Drăgan (`17) cu un șut puternic, respins cu dificultate de către portarul gazdelor pentru ca mai apoi Bridinel (`20) să trimită direct din corner în transversală. Dacă Tibi Oancea (`29) nu a reușit să-l învingă pe Manea din 7 metri, în minutul 40, Vișan a spart gheața cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Bridinel. În replică, gazdele au reușit golul egalizator prin Mircea Ivan (`43) însă ultimele secvențe ale reprizei, Tibi Oancea și-a adus echipa în avantaj, îndeplinind o simplă formalitate la o centrare perfectă a lui Manole. De remarcat și prestația lui Dinu care a intervenit salvator, cu prețul unei accidentări la mână, la o mare oportunitate pe care Mircea Ivan a irosit-o în contul echipei sale. Actul secund a scos în prim plan barele porții din Mănești care în două rânduri s-au opus golului, Zahiu și Dima fiind foarte aproape de a mări diferența. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, contrar cursului jocului, gazdele reușesc să echilibreze tabela prin același Mircea Ivan (`83). În linii mari se poate spune că după aspectul jocului, brebenii ar fi meritat cele 3 puncte în fața unei formații care de regulă nu obișnuiește să piardă pe teren propriu. Rămâne ca gruparea vizitatoare să strângă și mai mult rândurile iar următorul joc pe teren propriu, contra echipei CS Bucov, să conducă la o victorie clară, în conformitate cu valoarea lotului prezidat de Cătălin Tănase.



“Consider că am avut cea mai bună prestație din acest sezon. Am remarcat dorința și determinarea băieților, și cu mai multă șansă puteam să ne impunem. Am pierdut două puncte în fața unei echipe bune și aștept meciul din etapa următoare, de la Brebu, unde suntem condamnați să câștigăm”, a spus Cătălin Tănase (foto), președintele formației oaspete.


Read More

Victorie de moral. Urmează debutul pe propriul stadion



Carpați Sinaia - CS Şotrile 0-1 (0-1)

CS Şotrile: Irimia - Constantin, Cobeanu, Ungureanu, Corneanu, Hornea, Marin (cpt), Țurlea, Barbu, Tănase, Rada. Au mai jucat: G. Lupu, Petrescu, Buzăţoiu și Bobeică.

Antrenor: Gabi Lupu

Un nou episod, cel cu numărul 4 al Superligii B1 Prahova, seria Nord, s-a derulat sâmbătă după-amiază pe stadionul din Sinaia. Sub presiunea punctelor pierdute în etapa trecută, elevii lui Gabi Lupu nu aveau decât alternativa victoriei. Pe aceste coordonate, după o primă perioadă de tatonare, Peter Barbu l-a pus la grea încercare pe portarul gazdelor cu un şut periculos, mingea fiind respinsă în corner.



A venit însă minutul 30 când același Peter Barbu (foto-sus), din centrarea lui Andrei Tănase, nu a mai iertat, reluând din 6 metri în plasa porții adverse. Cu acest avantaj, şotrenii au știut foarte bine să gestioneze un joc în care valoarea și maturitatea și-au făcut din plin simțită prezența. Diferența putea fi și mai mare dacă Andrei Tănase nu ar fi irosit o mare ocazie, singur cu portarul, sau dacă ”centralul” arăta punctul cu var la un fault asupra lui Gabi Lupu. De partea cealaltă, gazdele s-au remarcat numai cu mingi lungi rezolvate fără probleme de către defensiva vizitatorilor, o singură dată amenințând poarta lui Irimia (`40), acesta din urmă respingând în extremis un șut periculos. În continuare, pentru fotbaliștii din Şotrile la orizont se profilează un joc pe teren propriu, programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să întâlnească formația Flacăra Mălăieşti. De remarcat faptul că acest meci va reprezenta debutul oficial al echipei prezidate de Ionuț Mănescu pe propria arena, acolo unde în mod sigur va beneficia de sprijinul unui număr mare de suporteri.



Pe marginea acestui meci, antrenorul oaspeților, Gabi Lupu (foto-sus) a spus: ”Sunt mulțumit de rezultat dar și de prestația elevilor mei. Aveam nevoie de aceste trei puncte care ne dau mare încredere în perspectiva meciurilor următoare. De altfel, toată suflarea fotbalistică din Şotrile așteaptă cu nerăbdare următoarea etapă, atunci când vom debuta oficial pe gazonul propriului nostru stadion”.

- Galerie foto -







 

Read More

Alex Bobeicã este ultimul sosit la CS Şotrile



În tentativa de a întării lotul, conducerea clubului CS Şotrile a făcut o ultimă mutare. La 30 de ani, după o scurtă perioadă de inactivitate, ultima oară evoluând sub culorile Progresului din Proviţa de  Jos, Alex Bobeică (foto) s-a decis să bată palma cu echipa prezidată de Ionuţ Mănescu. Pe marginea acestei achiziții notabile, antrenorul Gabi Lupu a spus: Am reușit un nou transfer, Alex fiind un jucător cu experiență care ne poate ajuta în realizarea obiectivului propus. El poate să fie o soluție atât pentru linia defensivă, cât și pentru cea mediană, important fiind ca el să fie prezent meci de meci”

Read More

Debut cu gol pentru Augustin



Înregimentat cu câteva zile în urmă, Augustin Manole este ultima achiziție a clubului AFC Brebu. În vârstă de 18 ani, acesta provine de la CS Câmpina și încă de la debut a reușit să-și înscrie numele pe lista marcatorilor. În ciuda faptului că echipa sa nu a reușit să se impună în etapa trecută, scor 3-3 pe teren propriu, prestația lui a fost una remarcabilă. Pe marginea jocului său de debut, Gusti a ținut să precizeze: ”A fost un joc dificil, pe o vreme ploioasă care a constituit un inconvenient pentru ambele echipe. Mă bucur că am reușit să înscriu dar regret că nu am reușit să obținem cele trei puncte puse în joc. Ne aflăm la început de sezon, campionatul este lung și sunt convins că vor veni și rezultatele pozitive pentru noi”

Read More

Misiune dificila pentru AFC Brebu



Pentru AFC Brebu, aflată pe poziția cu numărul 13, cu 4 puncte, finalul acestei săptămâni înseamnă o deplasare pe terenul formației CS Măneşti 2013, locul 10, cu 6 puncte la activ. În etapa trecută, brebenii au pierdut în deplasare, 0-4 cu CS Cornu în timp ce gruparea din Măneşti a câştigat la Gura Vitioarei cu 3-2.  Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00, pe stadionul din Coada Izvor. Partida va fi arbitrată de Robert Nuțu secondat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Daniel Ţene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mihail Ionescu.

Read More

Un joc în care punctele sunt foarte importante



În mod sigur, startul neașteptat de bun al gazdelor va aduce un număr mare de spectatori pe stadionul din Proviţa de Jos, existând toate premisele ca aceștia să urmărească un spectacol fotbalistic de calitate. Evident, cele două victorii din acest debut de sezon, ultima în deplasarea recentă, scor 2-1 cu CS Şotrile, au ridicat moralul jucătorilor proviţeni deciși să mențină acest ritm. De partea cealaltă, o înfrângere în prima etapă, urmată de o victorie pe teren propriu, 2-0 cu CS Cornu 2, face ca acest joc să fie privit cu toată seriozitatea, cuvântul de ordine fiind victorie.

Așadar, această partidă care merită sa fie urmărită de către toți iubitorii de fotbal din zonă este programată duminică după-amiaza, de la ora 13:30, pe stadionul din Proviţa de Jos. Jocul va fi arbitrat de Alina Năstase secondată la cele două linii de Stefan Dumitrache și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.



Curtat de mai multe formații în această vară, Ionuț Alexe (foto) a ales formația provițeană, având un început de sezon remarcabil. Pe marginea acestui joc el a declarat următoarele: ”Venim după un joc în care evoluția echipei a fost una foarte bună. Sper să arătăm la fel de bine și ne dorim ca punctele să rămână la Proviţa. Nu ne așteaptă un meci ușor, întâlnim o echipă care are ca obiectiv promovarea, dar așa cum am mai spus, sper ca împreună cu suporterii nostri, la final să ne bucurăm de un rezultat pozitiv”.



Silviu ”Bake” Plumb (foto), jucător cu experiență la nivelul primului eșalon fotbalistic al județului, este convins că meciul de la Proviţa va fi un nou punct de plecare pentru echipa sa:  ”Întâlnim o echipă cu un debut bun de sezon care s-a întărit în această vară cu câțiva jucători experimentați. Meciul se anunță dificil dar eu și colegii mei mergem la Proviţa să câștigăm cele trei puncte. Personal îmi doresc ca evoluția mea să se situeze pe o linie ascendentă. Evident, nu ascund faptul că îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri dar cel mai important lucru este ca echipa să câștige cât mai multe meciuri ”

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești, Carpați Sinaia - CS Sotrile; Gloria Vâlcănești - Viitorul Proviţa de Sus; CS Cornu 2 - Viitorul Cosminele; Progresul Aluniș - Caraimanul Bușteni; Victoria Olteni - Avântul Bertea; AȘ Podenii Vechi - Voința Gornet. 

Read More

CS Şotrile urcă la munte



Șifonați” în jocul din etapa trecută, elevii lui Gabi Lupu au de susținut o misiune dificilă pe stadionul formației Carpați Sinaia. Chiar dacă gazdele nu au alura unei echipe de top, prestatia lor lăsând mult de dorit și în acest debut de sezon, în mod sigur vor forța obținerea unui rezultat pozitiv. De acest lucru sunt conștienți și jucătorii șotreni care practic sunt condamnați să câștige în condițiile în care la nivel declarativ se dorește o clasare pe unul dintre primele patru locuri care oferă biletele pentru promovare. Așadar, această partidă este programată sâmbătă după-amiaza, de la ora 17:00, pe stadionul din Sinaia. Jocul va fi arbitrat de Robert Nuțu secondat la cele două linii de Mihai Potecă și Andrei Albulescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dobre.



Alexandru Corneanu (foto), unul dintre cei mai vechi componenți din defensiva oaspeților este convins că meciul de la Sinaia va aduce prima victorie în contul echipei sale. Pe marginea acestui joc el a declarat următoarele: ”Trebuie să uităm cât mai repede înfrângerea dureroasă din etapa trecută. Suntem o familie adevărată, avem un lot numeros și am convingerea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. În plus, așteptăm cu nerăbdare ca următoarele partide să le disputam pe stadionul din Şotrile, în fața propriilor noștri suporteri”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești, Gloria Vâlcănești - Viitorul Proviţa de Sus; Progresul Proviţa de Jos - Voința Adunați; CS Cornu 2 - Viitorul Cosminele; Progresul Aluniș - Caraimanul Bușteni; Victoria Olteni - Avântul Bertea; AȘ Podenii Vechi - Voința Gornet.

Read More

Gazdele au dezamãgit din nou



AFC Brebu - Tineretul Gura Vitioarei 3-3 (2-2)

AFC Brebu: Dinu - Rada, Mărăcineanu (cpt), Marcu, Rusu, Dima, Zahiu, Drăgan, Tolbaşu, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți: D. Marin, Bunea și Manole.

Antrenor: Vali Bunea

Tineretul: Mălinescu - Micu, Petre (cpt), Stanciu, Oprea, Mușat, Dumitru, Sandu, N. Momai, A. Momai, Mateiu.  Au mai jucat: Alexandru și Constantin.

Antrenor: George Ghiţescu

Într-un joc restanță, contând pentru etapa cu numărul 3, AFC Brebu a primit vizita formației Tineretul Gura Vitioarei. Contrar așteptărilor, pe o vreme ploioasă și un teren greu, oaspeții au fost cei care s-au adaptat mai bine punând probleme unei echipe prinsă de mai multe ori pe picior greșit. De altfel, pe parcursul primei reprize gazdele au alergat după egalare. Vizitatorii au deblocat tabela din penalti (`15) dar au fost egalați prin golul marcat de Mădălin Vișan (`22). Istoria s-a repetat peste numai câteva minute printr-un nou gol al echipei din Gura Vitioarei,  dar echilibrul a fost restabilit de către Mădălin Vișan (`37). În partea secundă gazdele au început mai convingător și au fost foarte aproape să facă diferența. Mai întâi a fost bara lui Vișan, urmată de ocazia lui Zahiu și un gol anulat pe motiv de ofsaid a lui Augustin Manole. Totuși, în minutul 82 brebenii au preluat conducerea prin reușita noului venit Augustin Manole însă două minute mai târziu a venit golul egalării în urma unei faze fixe. Așadar, un rezultat de egalitate înregistrat pe fondul unui joc slab al gazdelor care și de această dată au înșelat așteptările propriilor suporteri. La finalul acestei partide, vizibil supărat, Cătălin Tănase (foto-jos), președintele AFC - ului a spus: Normal, sunt foarte supărat pe jucătorii mei pentru atitudine și felul cum au înțeles să se prezinte la acest joc. Chiar nu pot să înțeleg evoluția lor care în ultimele două jocuri a lăsat mult de dorit 



Următorul meci al fotbaliștilor din Brebu este programat la finele acestei săptămâni, pe aceștia așteptându-i o deplasare dificilă pe terenul formației CS Mănești 2013.

Read More

Miercuri, AFC Brebu - Tineretul Gura Vitioarei față în față



Aflați pe 0 la “adevăr“, elevii lui Vali Bunea își continuă în liniște programul de pregătire, așteptând cu multă încredere următoarele jocuri. Primul dintre acestea reprezintă o restanță și va fi împotriva unei nou promovate, Tineretul Gura Vitioarei. Față de meciul trecut, până la această oră nu se anunță modificări în primul “11“ brebean, tinerii având credit total în noua strategie pe care AFC Brebu o aplică din acest sezon. De altfel este un lucru firesc, este o măsură mai mult decât necesară în peisajul fotbalului românesc, în care evoluția unor jucători trecuți de prima tinerețe lasă mult de dorit. Această partidă este programată miercuri după-amiază, ora 17.00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Bogdan Ciocoiu ajutat la cele două linii de Gabriel Răduță și Andrei Sotir. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

Read More

Valea Doftanei spulberă tot ce întâlnește în cale



Capul de afiș al etapei a doua, din partea secundă a campionatului de fotbal tenis cu piciorul, a fost jocul dintre Valea Doftanei și Scorpionii, două echipe despărțite la ora jocului de 6 puncte. Partida a fost una de un bun nivel tehnic dar în final victoria a revenit formației din Valea Doftanei care astfel își consolidează poziția de lider.

Iată și rezultatele complete ale acestei runde:

► Breaza - FC Bănești 21-10 / 15-21 / 21-18

► Union BMC - Juventus 21-18 / 21-16

► Valea Doftanei - Scorpionii 21-7 / 21-19



Următoarea etapă, cea cu numărul 3 din retur, se va consuma la începutul săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Breaza - Juventus

► Union BMC - Scorpionii

► Valea Doftanei - FC Bănești

- GALERIE FOTO -






Read More

Ștefan Olteanu a ales Voința Adunați



Conducerea clubului Voința Adunați a reușit un ultim transfer. Ștefan Olteanu (foto), jucător cu experiență, provenit de la CSO Comarnic, este ultima achiziție a verii. Profilat ca mijlocaș, dar și ca fundaș, Ștefan poate aduce un plus de valoare în jocul echipei, antrenorul Adrian Mitrea cunoscându-i foarte bine calitățile încă din perioada când cei doi apărau culorile grupării comărnicene. Despre această nouă provocare, experimentatul fotbalist a declarat: ”M-am despărțit pe cale amiabilă de CSO Comarnic și am decis să continiu activitatea fotbalistică dând curs ofertei clubului din Adunați. Mă bucur că o să mă reîntâlnesc cu mulți dintre foștii mei colegi, cât și cu antrenorul Adrian Mitrea, căruia îi port un respect deosebit. Un motiv în plus în alegerea mea îl constituie și proiectul care se derulează aici și care are ca prim obiectiv promovarea într-un eșalon superior”

Read More

Pași greșiți pentru CS Şotrile



CS Şotrile - Progresul Proviţa de Jos 1-2 (0-1)

CS Sotrile: Irimia - Corneanu, Savu, Ungureanu, Țurlea, Marin (cpt), Barbu, Hornea, Rada, G. Lupu, Tănase. Au mai evoluat: Tănăsoiu, Buzăţoiu și A. Lupu.

Antrenor: Gabi Lupu

Progresul: Găman - Bucur, Butufei, Motoroiu, Viuleţ, Furdui, Bărbulescu, Drăghici (cpt), Alexe, Neagoe, Vintilă. Au mai jucat: Cafadaru și A. Necula.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

La Brebu s-au aflat față în față două echipe sensibil egale, întâlnirile directe prilejuind confruntări echilibrate, apreciate de fanii celor două grupări. Așa s-a întâmplat și acum, când la capătul unui joc viu disputat oaspeții au plecat cu toate cele trei puncte. A fost o primă repriză în care proviţenii au fost mai mult prezenți la poarta adversă și în minutul 30 au lovit pentru prima oară. Din lovitură liberă de la marginea lui “16“, Vintilă a trimis la colțul lung, fără replică din partea lui Irimia. După pauză, gazdele au încercat să revină, bara lui Rada (`47) prefaţând golul marcat de Savu (`55) după un șut a lui Marin respins în față de Găman. Chiar dacă gazdele au forțat victoria, elevii lui Necula și Bărbulescu au închis tabela în minutul 85, atunci când același Vintilă a transformat de la punctul cu var un penalti clar, acordat în urma unui fault. Pentru Marin Dragoș & Co. urmează un joc în deplasare împotriva formației Carpați MEFIN Sinaia în timp ce fotbaliști din Proviţa vor primi vizita echipei Voința Adunați.

Declarații după joc:



“Regretăm că nu am reușit mai mult în acest joc. Încercăm în următoarele etape să ne prezentăm mult mai bine și evident, să adunăm cât mai multe puncte. Campionatul este lung și avem încredere că vom realiza ceea ce ne-am propus” a declarat Gabi Lupu (foto), antrenorul formației gazdă.



“Am făcut un joc perfect în care jucătorii nostri și-au dorit foarte mult victoria. Remarc evoluția de excepție a lui Ionuț Alexe, care în opinia mea poate fi considerat omul meciului. Pe această cale le mulțumesc băieților pentru eforturile și rezultatul înregistrat în meciul de astăzi. În continuare ne dorim să legăm o nouă victorie în etapa următoare,  urmând să primim vizita formației Voința Adunați” a spus Vali Bărbulescu (foto), unul dintre antrenorii formației oaspete.

Read More

A venit și prima victorie! Trei puncte de moral



Voința: Duță - Dinoiu, Petrescu, Nedelcu, Boroș, C. Negotei (cpt), B. Negotei, Spurcaciu, Butuza, Urdea, Plumb. Au mai fost folosiți: Călin, E. Turek și Cojocaru..

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

În etapa a 2-a, gruparea prezidată de Ciprian Pință a primit vizita formației CS Cornu 2. La finalul timpului regulamentar de joc victoria a surâs echipei gazdă, scor 2-0. După eșecul suferit în runda trecută, băieții lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei au produs un joc plăcut ochiului, mult mai apropiat de așteptările iubitorilor de fotbal din Adunați. Încă din debut, jucătorii gazdă au împins jocul spre poarta adversă, trecându-și în cont câteva faze periculoase care au condus la deblocarea tabelei în minutul 30. Bine deschis pe culoar de către Cristi Negotei, noul venit, Silviu Plumb, cu un șut de la 10 metri a scuturat plasa porții oaspeților. Dornici de a-și consolida avantajul, amfitrionii au continuat în același ritm și minutul 60 a însemnat mărirea diferenței pe tabelă prin golul semnat de Daniel Butuza. Așadar un succes meritat al gazdelor, care în primul rând poate fi considerat unul de moral, în perspectiva următoarelor partide care se profilează la orizont. Pentru jucătorii din Adunați urmează un nou joc, de această dată în deplasare la Progresul Proviţa de Jos, în timp ce fotbaliștii din Cornu vor întâlni în propriul fief formația Viitorul Cosminele.



La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Cristi Negotei (foto), a spus: ”Față de meciul trecut am avut o altă atitudine ținând cont că de această dată am fost în efectiv complet. Mulțumim suporterilor noștri care, așa cum îi știm, au fost în permanenţă alături de noi. Sper ca acest rezultat să dea o și mai mare încredere băieților. Urmează un joc dificil pe care suntem obligaţi să-l câștigăm”.  

Read More

Duş rece pentru AFC Brebu



CS Cornu - AFC Brebu 4-0 (2-0)

CS Cornu: Barbu - Țugui, Telea, Cotolan, Cârstian, Năstase, Ştefănoiu, Stănescu, M. Anghel, I. Anghel, Băcioiu (cpt). Au mai jucat: Stănică, V. Drăgan, Prună și Neguţescu.

Antrenor: Vali Negoiță

AFC Brebu: Dinu - D. Marin, Mărăcineanu (cpt), Marcu, Dima, Zahiu, R. Drăgan, Bridinel, Rada, Vișan, Oancea. Au mai jucat: Rusu, Bunea, Tolbașu și A. Marin.

Antrenor: Vali Bunea

Anunțat ca un joc, aprig, viu disputat, derbiul local dintre cele două competitoare a fost unul care a înșelat multe dintre așteptările celor prezenți pe stadionul din Cornu. Oaspeții au avut o prestație sub așteptări, departe de pretențiile celor care sunt alături de această grupare. Cu o linie de mijloc inexistentă, gazdele nu s-au lăsat mult invitate să atace și consecințele nu au întârziat să apară pe tabelă. Privind scorul final, încă odată s-a adeverit proverbul că: ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, valabil și în cazul fotbaliștilor din Brebu, care în urmă cu cinci săptămâni i-au zdrobit cu 3-1 pe elevii lui Vali Negoiță, chiar dacă jocul a fost unul amical.



La finalul acestei confruntări, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării vizitatoare a declarat: ”Un meci cu o evoluție foarte slabă a jucătorilor noștri care au făcut greșeala să intre pe vârfuri în fața unei formații pe care au învins-o clar în urmă cu câteva săptămâni. Nu mă interesează părerea altora și noi trebuie să ne continuăm drumul pe care l-am început. Echipa se află într-un proces de întinerire și este nevoie de timp și răbdare pentru a ne atinge obiectivele propuse”.

Următorul meci al brebenilor este programat la mijlocul săptămânii viitoare și reprezintă o restanță aferentă etapei cu numărul 3. Mai precis, un joc susținut pe teren propriu în compania formației Tineretul Gura Vitioarei.

Read More