duminică, 15 septembrie 2024

Trei puncte prețioase pentru Voința



Progresul Provița de Jos - Voința Adunați 0-2 (0-1)

Progresul: Găman - Stoica, Butufei, Motoroiu (cpt), Furdui, Bărbulescu, Alexe, Bucur, Prisăcăruț, Dumitrache, Necula. Au mai jucat: Căfădaru și Postolache.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

Voință: Duță - C. Turek, Olteanu, Nedelcu, Boroș, Urdea, B. Negotei (cpt), Spurcaciu, Dinoiu, C. Negotei, Plumb. Au mai fost folosiți: Călin, Botoacă, Cojocaru și E. Turek.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei    

Unul dintre jocurile care a suscitat un interes mai aparte a fost cel de la Proviţa de Jos, acolo unde s-au aflat față în față două formații avide de puncte. A fost o primă repriză echilibrată, presărată cu câteva ocazii la ambele porți, în care cele două distribuții au făcut multă risipă de energie. Pe acest fond, minutul 30 a adus și primul gol al partidei. La o lovitură de colț executată de pe banda dreaptă de către Mihai Spurcaciu, mingea a fost respinsă până la Bogdan Negotei care cu un șut deviat de un fundaș advers a poposit în “ațele“ porții lui Iulian Găman. Chiar dacă gazdele și-au trecut în cont o transversală, scorul pauzei a fost unul favorabil vizitatorilor care și în repriza secundă au reușit să gestioneze foarte bine un joc în care și-au dorit foarte mult victoria. Apele s-au limpezit definitiv în minutul 85, atunci când de la 20 de metri, Cristi Negotei a expediat un trasor care a prins vinclul porții adverse. Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează un nou joc, de această dată în deplasare, în compania formației Viitorul Cosminele, în timp ce fotbaliștii de la Adunați vor întâlni pe teren propriu echipa Carpați Sinaia.



“Din păcate pentru noi, nu am putut alinia o formulă de joc completă, numai puțin de patru titulari neputând fi folosiți astăzi. Firesc, în opinia mea acest lucru s-a văzut pe teren dar și pe tabelă. Sper ca la următorul joc, care se anunță extrem de dificil, să avem lotul complet și să facem o figură frumoasă în deplasarea de la Cosminele”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Ionuț Necula (foto-sus), antrenorul echipei gazdă.



“Pentru noi sunt trei puncte importante obținute pe un teren unde multe echipe se vor împiedica. Am pregătit foarte bine acest joc, în cele mai mici detalii. Remarc caracterul jucătorilor nostri și aici mă refer și la cei care sunt folosiți mai puțin. Campionatul este lung și fiecare va avea șansa să ajute această echipă. Un cuvânt de laudă și pentru jocul gazdelor cu care mi-aș dori să mergem braț la braț într-un eșalon superior”, a spus Cristi Negotei (foto-sus), antrenorul formației oaspete.