duminică, 22 septembrie 2024

Debut la scor pe noul stadion



CS Şotrile - Flacăra Mãlãieşti 5-2 (2-1)

CS Şotrile: Irimia - Cobeanu, Ungureanu, Savu, Țurlea, Constantin, Marin (cpt), Rada, G. Lupu, Tănase, Barbu.  Au mai jucat: Bârsan, Olaru, Tănăsoiu, Necula și Bucura.

Antrenor: Gabi Lupu

Ziua de astăzi a prilejuit un moment de sărbătoare pentru întreaga comunitate fotbalistică din Şotrile. Mai precis, în prezența unui număr mare de spectatori, stadionul din cunoscuta localitate prahoveană a intrat oficial în circuitul competițional. Cum era de așteptat, acest frumos eveniment a fost marcat de un joc spectaculos, cu multe goluri, încheiat cu victoria echipei gazdă. Încă din debut, şotrenii au pus presiune, ratând câteva ocazii clare prin Barbu și G. Lupu, ultimul trimițând obiectul muncii direct la vinclu. Acesta din urmă și-a mai trecut în cont o transversală dar remarcat la acest capitol s-a făcut și Tănase. Contrar cursului jocului, pe contraatac oaspeții  au deschis scorul printr-un autogol semnat de Savu după care a urmat un adevărat asediu la poarta echipei din Mălăieşti. Cu o semi-foarfecă, Barbu (`30) a egalat și G. Lupu (`37) a înclinat balanța în favoarea formației sale. După pauză, atacurile gazdelor au continuat cu aceași frecvență și Olaru (`50) a mărit diferența. Sufocați, vizitatorii au primit un nou gol, autor Barbu (`51), care singur cu portarul nu a mai iertat. Chiar daca diferența s-a redus la un moment dat, noul intrat Necula (`80) a închis tabela unei partide în care CS Şotrile a fost superioară la toate capitolele.


“Sunt mulțumit de rezultat dar și de acest joc disputat pe propriul nostru stadion, în fața propriilor noștri suporteri. Sper că a fost o zi frumoasă pentru toți iubitorii de fotbal din această zonă, care au plecat satisfăcuți acasă după această frumoasă victorie”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Gabi Lupu (foto-sus), antrenorul echipei gazdă.

În continuare, pentru fotbaliștii din Şotrile se profilează un joc interesant programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să se deplaseze pe terenul formației Gloria Vâlcăneşti. 

- Galerie foto -