duminică, 22 septembrie 2024

Gazdele au făcut legea



Voința Adunați - Carpați Sinaia 4-0 (1-0)

Voința: Bunea - C. Turek, Nedelcu, Olteanu, Boroș, Spurcaciu, Cojocaru, B. Negotei (cpt), Butuza, Urdea, Plumb.  Au mai jucat: C. Negotei, Dinoiu și E. Turek.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Cu un moral ridicat, jucătorii gazdă și-au continuat seria victoriilor, de această dată calitatea de victimă având-o echipa sinăiană. Elevii lui Mitrea și Negotei au început în forță și în câteva rânduri, Silviu Plumb și Mihai Spurcaciu au fost foarte aproape de a deschide scorul. În fața unei formații fără replică, inevitabilul s-a produs în minutul 30, atunci când Daniel Butuza, singur cu portarul și-a adus echipa în avantaj. După pauză, jocul a avut același aspect și încet, încet scorul a luat proporții. În minutele 60 și 70, Vali Urdea s-a distrat cu defensiva adversă fiind autorul unei “duble“ în acest meci. Cel care a închis tabela a fost Silviu Plumb (`90), cu un șut de la 17 metri care a consfințit o victorie clară, gustată de întreaga asistență. Pentru Bogdan Negotei & Co. urmează un joc în deplasare împotriva formației Flacăra Mălăiești.



Pe marginea acestui joc, Cristi Negotei (foto), antrenorul grupării din Adunați a declarat: ”A fost un joc reușit pe care l-am tratat cu toată seriozitatea iar cele trei puncte ne-au propulsat pe primele locuri ale clasamentului. Este o victorie de moral care ne obligă să ne situăm pe o linie ascendentă, să adunăm cât mai multe puncte. Mulțumim publicului nostru pentru susținere și îl așteptăm în continuare alături de noi”