duminică, 22 septembrie 2024

AFC - ul a spart gheața pe teren propriu în acest sezon. Trei puncte mult așteptate



AFC Brebu - CS Bucov 2-1 (1-0)

AFC Brebu: Dinu - Rusu, Mărăcineanu (cpt), Marcu, D. Marin, Drăgan, Zahiu, Rada, Vișan, Manole, Oancea.  Au mai jucat: Popa și Tolbașu.

Antrenor: Vali Bunea

CS Bucov: Bădulescu - Sterie, Predeleanu (cpt), Maradin, Bărzoi, Tănase, Stan, Nichita, Mosor, Fieraru, Lazăr. Au mai fost folosiți: Pavel, Dumitru, Dobrin și Tudorache.

Antrenor: Răzvan Pucheanu

Unul dintre jocurile care au avut o miză deosebită pentru jucătorii echipei gazdă a fost cel dintre AFC Brebu și CS Bucov. Avertizați că orice rezultat în afara victoriei ar fi putut avea consecințe nefaste, fotbaliștii brebeni au arătat mai multă dorință, materializată printr-o dominare teritorială lipsită însă de faze periculoase. De remarcat faptul că și suprafața de joc a fost un inconvenient pentru ambele distribuții, având influențe negative asupra controlului mingii. În ultimele secvențe ale reprizei întâi, tabela a consemnat prima modificare după ce Tibi Oancea a preluat perfect și cu un șut la colțul lung l-a învins pe portarul din Bucov. Actul secund a început în aceași notă și în minutul 55, la o minge bâlbâită în careul oaspeților, Tibi Oancea a făcut “dubla“. De notat că în prima repriză, experimentatul atacant brebean a fost protagonistul unei faze care îi putea aduce urmări grave, mingea lovindu-l puternic în față, după care s-a izbit de gazon, pentru câteva minute fiind făcut groggy. În continuare, la adăpostul acestui rezultat, gazdele au slăbit puțin ritmul și diferența pe tabelă s-a micșorat în minutul 75, însă la final, “centralul“ Vali Dumitru a consemnat în foaia de joc un succes al formației gazdă, primul din acest sezon obținut pe teren propriu. Următorul meci al fotbaliștilor din Brebu este programat la finele săptămânii viitoare, pe aceștia așteptându-i o deplasare dificilă pe terenul formației CSO Comarnic. 



“Am avut o primă repriză bună încheiată cu un gol după care ne-am mărit avantajul. Oarecum mulțumiți, am făcut un pas înapoi dar una peste alta consider că am realizat o victorie meritată. Sunt trei puncte care ne dau încredere și mergem la Comarnic să obținem un rezultat pozitiv. Felicit echipa noastră și sper în continuare la o comportare notabilă”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Cătălin Tănase (foto-sus), președintele echipei gazdă.