joi, 19 septembrie 2024

Gazdele condamnate să câștige



Sub presiunea câștigării acestui joc, pentru AFC Brebu nu există o altă alternativă. Punctul cucerit în deplasarea dificilă pe terenul de la Mănești, scor 2-2, aduce mai multă încredere în tabăra gazdă, în tentativa de a șterge evoluțiile neconvingătoare din acest debut de sezon. De partea cealaltă, chiar dacă CS Bucov face parte dintre echipele nou promovate este de așteptat la o replică curajoasă din partea jucătorilor acestei grupări. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două formații se prezintă astfel:

9.   CS Bucov    5  3  0  2    11 - 19    9p

13.  AFC             5  1  2  2    10 - 12    5p 

Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 17:00, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Valentin Dumitru secondat la cele două linii de Florin Bureață și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Viorel Badea.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Petrosport - Avântul Măneciu; CS Câmpina - Petrolul `95; CS Cornu - CS Mănești; CSO Boldești - CS Valea Călugărească; Progresul Drăgănești - AFC Bănești; CS Brazi - CSL Vărbilău; Tineretul Gura Vitioarei - CSO Comarnic; Unirea Cocorăştii Colț - CSO Teleajenul Vălenii de Munte