Punct final la prima parte a competiției. Urmează o scurtă vacanță



Încet, încet, maratonul campionatului de fotbal tenis cu piciorul a ajuns la finalul primei părți, oferind până acum meciuri viu disputate în care, cum era și firesc, sita valorilor s-a cernut. Ca o primă constatare, lupta la vârful clasamentului este destul de strânsă mai ales că există și câteva restanţe care pot avea un cuvânt greu de spus în ierarhia finală. Privită în ansamblu, această competiție aflată la prima ediție poate fi declarată o reușită din toate punctele de vedere. Pe marginea acestui proiect fotbalistic, Vali Bunea (foto-jos), în calitate de inițiator a spus: ”Mă bucur că această competiție inedită a creat o emulație deosebită  în rândul iubitorilor de sport câmpineni şi nu numai. Au fost dispute interesante de un bun nivel tehnic și spectacular care cu siguranţă vor continua și pe parcursul returului. Doresc să mulțumesc tuturor participanților pentru aportul adus și după o scurtă pauză vom porni din nou la drum cu returul acestui campionat”. 



În ultima etapă a turului programată la finalul acestei săptămâni s-a disputat doar un singur joc, celelalte partide fiind amânate:  

► Scorpionii - Juventus 21-15 / 21-17

► FC Bănești - Breaza  amânat

► Valea Doftanei - Union BMC amânat

► Hunters - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



După o scurtă pauză, acest turneu fotbalistic se va relua cu prima etapă aferentă din retur. Configurația acesteia va fi următoarea:

► FC Bănești - Valea Doftanei

► Breaza - Hunters

► Juventus - Union BMC

► Scorpionii - va sta

- GALERIE FOTO -






Read More

AFC Brebu, victorioasă în amicalul de la Vărbilău.

Portarul Dinu a înscris un gol de generic din lovitură liberă de la 70 de metri

Pentru AFC Brebu, cel de al doilea amical al verii s-a consumat sâmbătă după-amiză pe stadionul din Vărbilău. Și de această dată regula s-a respectat, făcând referire la ultimele întâlniri directe în care rezultatele au fost favorabile brebenilor, la final formația oaspete impunându-se cu scorul de 2-1, după ce la pauză a avut 1-0. Ca orice joc susținut în acest debut de pregătiri, latura fizică a fost preocuparea ambelor formații, rezultatul având poate numai valoare de palmares. Lipsită de mai mulți titulari, gruparea din Brebu a fost nevoită la un moment dat să evolueze în “10“ datorită accidentării lui Daniel Marin. Oaspeții au deschis scorul prin Robert Oprica  dar au fost egalați în partea secundă însă finalul de partidă l-a scos în prim plan pe portarul Laurențiu Dinu (foto-jos). Laurențiu s-a remarcat prin câteva parade de excepție, totul culminând cu un gol marcat din lovitură liberă de la aproximativ 70 de metri. În minutul 90, șutul acestuia l-a găsit lipsit de reacție pe omologul său din poarta Vărbilăului care la această fază a suferit un contact fizic cu un coleg de al său. La final, goalkeperul din tabăra brebeană a declarat: “Mă bucur că am reușit un asemenea gol chiar dacă jocul a avut un caracter amical. Sincer să fiu nu mă așteptam dar îmi aduc aminte că în urmă cu câțiva ani am mai reușit un gol asemănător într-un meci de juniori. Asta a fost dar important pentru mine va fi ca în campionat colegii mei să aibă cât mai multe reușite care să se concretizeze în puncte pentru AFC Brebu“.



Așadar o nouă victorie în cel de al doilea amical susținut de echipa lui Cătălin Tănase care la finalul săptămânii viitoare va întâlni formația CS Cornu.

► AFC: Dinu - Marin, Marcu, Dumitru, Dima, Oprica, Popa, Zahiu, Drăgan, Oancea, Vișan. A mai fost folosit și Aldea.

Antrenor: Vali Bunea



“Încercăm să ne prezentăm cât mai bine în această perioadă de acumulări. Din păcate la acest amical au existat și câteva absenţe motivate dar important pentru noi este în primul rând să ne punem la punct din punct de vedere fizic. În aceste condiții, în acest moment rezultatele trec pe planul doi. Important pentru noi este să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus în această perioadă de pregătire“, a spus la finalul jocului, Răzvan Neculaiu (foto-sus), unul dintre oficialii echipei brebene.

- Galerie foto -






Read More

Voința Adunați se impune în primul joc al turneului



În cadrul competiției fotbalistice intitulate Memorialul „Anca Petre”, organizată pe stadionul din Adunați cu participarea a 8 formații, sâmbătă dimineață s-au disputat primele două jocuri. Considerată drept capul de afiș al zilei, partida dintre Voința Adunați și Progresul Provița de Jos s-a încheiat cu victoria primei grupări, scor 8-4 după ce la pauză tabela arata 5-2. Lista marcatorilor a cuprins numele lui C. Negotei (2), Urdea (2), Vlad (2), Butuza și E. Turek, respectiv Furdui (2) și Neagoe (2).

► Voința: Duță - C. Turek, Șerban, Nedelcu, Apăunei, B. Negotei, C. Negotei, Spurcaciu, Butuza, Urdea, Vlad. Au mai fost folosiți: Moise, Petrescu, Boc, E. Turek și Mitrea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

► Progresul: Găman - Irimoiu, Butufei, Motoroiu, Marin, Bărbulescu, Ciocoiu, Furdui, Dedu, Neagoe, Cristian. A mai fost folosit și Cafădaru.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

A fost un joc specific acestei perioade de pregătire, în care ambele grupări au pus mai mult accent pe o readaptare treptată la efort după o pauză de inactivitate destul de lungă. Evident, pentru fanii echipei gazdă prezenți în număr mare a fost un bun prilej de a vedea la lucru ultimele noutăți din lotul prezidat de Ciprian Pinta. Primul și cel mai important transfer s-a numit Cristi Negotei, ultima oară legitimat la Tricolorul Breaza, care pe lângă calitatea de antrenor, de acum va fi prezent și în iarbă alături de elevii săi. Lângă el și-au făcut apariția Daniel Butuza, un atacant provenit de la FC Muscelul Câmpina precum și Bogdan Șerban, un fundaș care revine de la Tricolorul Breaza. Tot ca noutăți, în formația gazdă s-a aflat Mihai Spurcaciu (AFC Bănești) și Eduard Vlad (Voința Bezdeag - Dâmbovița), doi jucători importanți care pot întări lotul din Adunați. La capitolul plecări, din lotul condus de antrenorul Adrian Mitrea nu va mai face parte, Lucian Comanoiu și Mihai Ene.

De partea cealaltă, la gruparea prezidată de Daniel Crețu se simte prezența lui Georgian Chiriac în calitate de  nou sponsor, acesta asigurând o stabilitate financiară și mai mare unei echipe care își propune o comportare remarcabilă în viitoarea ediție de campionat. Pentru moment, legat de lot se poate spune că acesta se prezintă în linii mari la fel ca cel din sezonul trecut iar în următoarea perioadă sunt așteptați o serie de jucători care să aducă un plus de valoare echipei. Până în prezent, singura mutare notabilă este cea a lui Ionuț Necula (Pita), care în viitorul sezon va îndeplini și funcția de ”principal” în echipa provițeană, secondat fiind de Vali Bărbulescu.

Declarații după meci:


Cristi Negotei (antrenor Voința Adunați):

”A fost un joc util pentru ambele formații în care am avut posibilitatea să vedem la lucru câțiva jucători interesanți pe care îi dorim în lotul nostru. Personal pot spune că mi-a făcut o mare plăcere să fiu alături de elevii mei în iarbă. Scorul a interesat mai puțin ținând cont de faptul că pentru noi este și primul joc de pregătire. În continuare suntem angrenați în acest turneu și sper să ajungem la o formulă dejoc cât mai competitivă”


Vali Bărbulescu (antrenor Progresul Provița de Jos):

”A fost o întâlnire agreabilă, specifică acestei perioade de început de pregătire. Momentan suntem în aceași formulă și mă refer din punct de vedere al efectivului dar în scurt timp vom completa lotul cu câțiva jucători care pot să ne ajute. În campionatul care va porni la drum nu peste mult timp voi colabora cu Ionuț Necula, cel care va avea calitatea de antrenor principal, și împreună în această perioadă de pregătire vom încerca să alcătuim o echipă competitivă”

- Galerie foto -








Read More

AFC Brebu în fața celui de al doilea amical



A.F.C. Brebu va disputa sâmbătă după-amiază, 27 iulie, cu începere de la ora 17.00, al doilea joc de pregătire din intersezon, cu CSL Voința Vărbilău, pe stadionul acesteia. Până la prima etapă a sezonului 2024-2025 al Ligii A Prahova au mai rămas patru săptămâni.

Read More

Memorialul ”Anca Petre” este gata de start



În perioada 27 iulie - 4 august, la baza sportivă a clubului Voința Adunați, va avea loc cea de-a doua ediție a unei competiții fotbalistice intitulate Memorialul „Anca Petre”. Evenimentul, organizat în memoria celui care a fost Petre Anca, un om deosebit al cărui nume este strâns legat de activitatea grupării din Adunați, va aduna la start un număr de 8 formații. Deci, alături de prima echipă a clubului gazdă și două ale suporterilor (Old Boys și Galacticii) vor mai putea fi urmărite la lucru formațiile Sportul Câmpina, Valahii Târgoviște, Viitorul Provița de Sus, Progresul Provița de Jos și Caraimanul Bușteni. Conform tragerii la sorți configurația primelor jocuri va fi următoarea:

Sâmbătă, 27 iulie

► Voința Adunați - Progresul Provița de Jos, ora 9.30

► Old Boys - Galacticii, ora 11.30

Duminică, 28 iulie

► Viitorul Provița de Sus - Caraimanul Bușteni, ora 9.30

► Sportul Câmpina - Valahii Târgoviște, ora 11.30



„Acest turneu este dedicat în totalitate amintirii lui Petre Anca, un om deosebit care a lăsat o amprentă profundă asupra comunității noastre fotbalistice. Este o ocazie de a celebra pasiunea acestuia pentru acest sport. Vă așteptăm alături de noi, să urmăriți această competiție care se va desfășura pe parcursul a două weekend-uri”, a spus primul edil din Adunați, Darius Sãvulescu (foto-sus), unul dintre susținătorii fideli ai echipei locale Voința.

 

Read More

CS Şotrile s-a retras din competiția “Cupa de Varã“



Stadionul din Valea Doftanei a găzduit în această dimineață penultimul act al competiției intitulate ”Cupa de vară”. Prima semifinală a adus față în față pe C.S. Şotrile și Teșila, două grupări care au bifat cu rezultate pozitive și edițiile precedente ale acestei populare competiții. Din păcate a fost o dispută cu un istoric ciudat, terminată înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. După o primă repriză echilibrată cu multe goluri și ocazii la ambele porți, minutul 58, la scorul de 3-1 pentru jucătorii gazdă, a condus la  retragerea din teren a echipei şotrene. Pe fondul unei stări de nervozitate, în care oaspeții au acuzat maniera de arbitraj, după anularea unor goluri  și eliminarea unui jucător, CS Şotrile părăsește această competiție cu un gust amar  în care fotbalul a avut numai de pierdut.

Primul “11“ al echipei CS Şotrile a avut următoarea componenţă: Irimia - A. Lupu, Cobeanu, Corneanu, Constantin, Petrescu, Marin, Barbu, Bucura, C. Rada, Tănase. Au mai fost folosiți: Tănăsoiu, Andrei și Olaru.



Pe marginea acestei partide, Ion Lupu (foto-sus), organizatorul de competiții al formației şotrene a spus: “A fost un joc viu disputat cu angajament de ambele părți în care totuși arbitrajul a lăsat mult de dorit și în care formația noastră a fost de mai multe ori dezavantajată. Păcat că s-a ajuns în astfel de momente dar este clar pentru noi că pe viitor nu vom mai participa la această competiție. Până la startul sezonului rămâne să ne continuăm programul de antrenamente și de jocuri de verificare“.

- Galerie foto -





Read More

AFC - ul pornește cu dreptul în amicale. Victorie categorică la Cocorăştii Mislii



Primul amical al verii pentru elevii antrenorului Vali Bunea s-a consumat la Cocorãştii Mislii, în fața localnicilor de la Stejarul, formație ce activează în Superliga B Prahova., Într-o formulă în care au lipsit câțiva titulari, oaspeții au avut prilejul să înceapă parcursul unei prime perioade de adaptare la efort. Pe aceste coordonate, scorul a interesat mai puțin, ambele competitoare încercând să aducă un plus în primul rând la capitolul pregătire fizică. La capătul celor 90 de minute de joc, chiar dacă gazdele au avut o replică curajoasă, victoria a revenit formației din Brebu cu scorul de 5-0. De remarcat revenirea în lotul echipei vizitatoare a lui Mihai Zahiu care în ultima perioadă a activat la CS Valea Călugărească, autorul unei ”duble” în acest joc. Lista marcatorilor a mai cuprins numele lui Mădălin Vișan cu două reușite, urmat fiind de Tibi Oancea. Alături de Gabi Zahiu, la capitolul noutăți și-au făcut simțită prezența Ionuț Marin de la AS Podenii Vechi și Daniel Marin de la Viitorul Proviţa de Sus.

► AFC: Aldea - Plumb, Marcu, Mărăcineanu, D. Marin, Drăgan, Zahiu, Dima, R. Stoica, Vișan, Oancea. Au mai jucat I. Marin și Șoldan.

Antrenor: Vali Bunea



La finalul partidei, Cătălin Tănase (foto-sus), președintele brebenilor a spus: ”A fost un prim contact cu o perioadă de acumulare fizică, atât de necesară în această pauză competițională. Personal sunt mulțumit de ce am văzut, de prestația băieților. Am remarcat doi jucători noi pe care i-am folosit în acest joc. Este vorba de Gabriel Zahiu, un mijlocaș experimentat care de altfel și-a pus amprenta și pe lista marcatorilor, precum și Daniel Marin, un fundaș de bandă cu reale calități. Sunt convins că ne vor ajuta în noul sezon. Pe lângă antrenamentele săptămânale vom continua programul de jocuri de verificare. La finalul săptămânii viitoare ne vom deplasa la Vărbilău unde vom întâlni pe localnicii de la Voința”.

Read More

Se apropie finalul turului. A fost etapa cu numãrul 6



Încet, încet, prima parte a campionatului de fotbal tenis cu piciorul se apropie de final și clasamentul reflectă deja nivelul valoric al acestei competiții. Evident, la acest capitol o contribuție aparte o aduc și o serie de jucători experimentați care prin calitățile lor dau o notă de culoare în plus acestui turneu fotbalistic aflat la prima ediție. Printre aceștia se numără și George Radu (foto), fotbalist aflat încă în activitate sub culorile clubului Sportul Câmpina. Evoluând alături de Marian Nichifor, Liviu Talangă, Cristian Albu şi Ciprian Constantin, adică toți cinci reprezentând gruparea Juventus, între două seturi, acesta ne-a declarat: ”Particip la acest turneu deoarece sunt un adept al mișcării, cu atât mai mult dacă ea se poate face într-un cadru organizat. Pentru mine nu este o noutate acest sport mai ales că am mai jucat și cu alte ocazii. Valoric vorbind, în acest moment sita acestui campionat a cernut și în față se află grupările mai bune. Echipa mea se află în partea cealaltă a clasamentului și lipsa a încă unui  jucător care să facă ambele faze își spune din plin cuvântul. Per ansamblu apreciez că acest campionat aflat la prima ediție va crește din toate punctele de vedere și va reprezenta un punct de atracție pentru cei care vor să facă mișcare, să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut”



Și această etapă a produs multe jocuri agreabile, mult gustate de întreaga asistență prezentă pe terenurile de tenis din incinta parcului Soceram, acestea încheindu-se cu următoarele rezultate:

► Union BMC - Scorpionii 21-18 / 15-21 / 17-21

► Valea Doftanei - Breaza 21-12 / 21-12

► Juventus - Hunters 21-0 / 21-0

► FC Bănești - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



Următoarea etapă, cea cu numărul 7, ultima din acest sezon, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► FC Bănești - Breaza

► Scorpionii - Juventus

► Valea Doftanei - Union BMC

► Hunters - va sta

- GALERIE FOTO -






Read More

Duminică, amical la Cocorăştii Mislii



A.F.C. Brebu va disputa duminică, 21 iulie, cu începere de la ora 9.30, primul joc de pregătire din intersezon, cu Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii, pe stadionul acesteia. Până la prima etapă a sezonului 2024-2025 al Ligii A Prahova au mai rămas cinci săptămâni.


Read More

Prezentare de echipament la AFC Brebu



Odată cu reunirea lotului, AFC Brebu și-a afișat oficial și o nouă variantă de echipament pentru următorul sezon care va debuta nu peste mult timp. Cel care a făcut oficiul de prezentare a fost fundașul Silviu ”Bake” (foto), acesta purtând un trening compus dintr-o bluză de culoare roșie și pantaloni negri. Legat de celelalte probleme cuprinse în agenda de lucru a președintelui Cătălin Tănase, acesta a făcut următoarele precizări: „În mod sigur vom mai aduce „întăriri”. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători care şi-au exprimat dorinţa să vină sub culorile echipei noastre și sper ca în cursul săptămânii viitoare să definitivez aceste transferuri. Ne preocupă în mod deosebit și aducerea suprafeței de joc la parametri corespunzători, aceasta fiind afectată în acest moment și de temperaturile ridicate din ultima perioadă de timp. De asemenea așteptăm începerea lucrărilor la o nouă tribună în locul celei existente, o tribună modernă care va da o notă de culoare în plus stadionului nostru”.


Read More

Start și la AFC Brebu. Vali Bunea a sunat adunarea



Ca majoritatea echipelor de Liga A Prahova, joi după-amiază a fost rândul formaţiei AFC Brebu să ia startul în vederea pregătirii unui nou sezon. De această dată, la pupitru tehnic cu antrenorul Vali Bunea, pe arena din Brebu s-au prezentat majoritatea componenţilor care au făcut parte din lotul care a încheiat campionatul trecut. Deasemenea, la această primă întâlnire a fost prezent şi întreg staff-ul administrativ alcătuit din preşedintele acestei grupări, Cătălin Tănase, ajutat îndeaproape de Răzvan Neculaiu și Dan Șinca. După o scurtă prezentare cu privire la ceea ce se doreşte în noul sezon, tânărul tehnician brebean care încă nu a renunțat și la calitatea de jucător, a condus prima ședința de pregătire cu elevii săi în care firesc s-a avut în vedere o readaptare graduală la efort.

„A fost prima întâlnire cu băieții după o vacanță binemeritată. Din punctul meu de vedere, mă bucură faptul că i-am simțit motivați, dornici să înceapă un nou parcurs într-un campionat care se anunță la fel de dificil ca și cele de până acum. Ca o noutate pot spune că vom efectua săptămânal 1-2 antrenamente, lucru care până acum a lipsit. Mă bazez în continuare pe același lot de fotbaliști, acestora urmând a se alătura în scurt timp încă 3-4 jucători în scopul de a consolida unele compartimente de joc. Nu vom mai conta pe serviciile lui Florin Stoica, acesta anunțând că se va retrage din activitatea competițională. Până la debutul sezonului am stabilit o serie de jocuri de pregătire și sper ca AFC - ul să aibă un parcurs remarcabil de-a lungul întregului sezon fotbalistic”, ne-a declarat antrenorul Vali Bunea. În continuare, antrenamentele vor continua pe plan local și evident nu vor lipsi meciurile de verificare. În linii mari cam acestea sunt coordonatele pe care Bunea îşi începe un nou mandat în calitate de antrenor la formaţia din Brebu.

- Galerie foto -





 

Read More

CS Şotrile, o nouă victorie în Cupa de Vară si drumul spre semifinale este liber



Al doilea amical al verii pentru C.S. Şotrile s-a consumat tot la Valea Doftanei de această dată parteneră de joc fiind Old Boys, o grupare care participă și ea la competiția intitulată Cupa de Vară. Finalul celor 90 minute a adus un nou succes în contul fotbaliștilor şotreni care s-au impus cu 4-1 prin golurile marcate de Barbu, Tănase, G. Lupu și Marin. Fără a întâmpina probleme, elevii lui Gabi Lupu au obținut o victorie logică și biletele pentru semifinalele acestei competiții programate la finalul săptămânii viitoare.

C.S. Şotrile s-a prezentat cu următoarea distribuție: Irimia - Ruja, Cobeanu, Corneanu, A. Lupu, Petrescu, Cristi Rada, Marin, Barbu, Bucura, G. Lupu. Au mai jucat Tănase, Liviu, Andrei și Codruț Rada.

 

Read More

Un nou episod în campionatul de fotbal tenis la Câmpina



Bucurându-se de participarea unor nume cunoscute din peisajul fotbalistic câmpinean și nu numai, campionatul de fotbal tenis cu piciorul a continuat cu etapa a cincea. Fiind o competiție open, printre participante se numără și câteva formații din afara Câmpinei care conțin nume cunoscute din sfera fotbalului prahovean. Printre acestea se numără și o grupare din Breaza care la start s-a prezentat în următoarea distribuție: Florin Istrate, Bogdan Irimia, Andrei Duricu, Andrei Mihai și Daniel Drăgoi. Pe marginea acestei competiții, Daniel Drăgoi (foto), un fost jucător care mult timp a cochetat cu Tricolorul din Breaza, a spus: ”Sunt jocuri atractive, de un bun nivel tehnic, care de foarte multe ori se ridică la cote înalte. Din punctul meu de vedere sunt 4 echipe care își vor disputa primele locuri. Privită în ansamblu, această competiție aflată la prima ediție corespunde așteptărilor și sunt convins că va avea continuitate și evident, va crește valoric. Una peste alta, această disciplină sportivă înseamnă mișcare și un mod plăcut de a petrece timpul liber”



Și această etapă a produs jocuri agreabile, mult gustate de întreaga asistență prezentă pe terenurile de tenis din incinta parcului Soceram, acestea încheindu-se cu următoarele rezultate:

► FC Bănești - Juventus 21-14 / 21-19

► Valea Doftanei - Scorpionii 16-21 / 21-19 / 21-9

► Union BMC - Hunters 21-0 / 21-0

► Breaza - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

Tot în aceastã etapã a mai fost programatã și restanţa dintre Scorpionii și Hunters, câștigatã prin neprezentare de cãtre prima formaţie, scor 21-0 / 21-0 

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



Următoarea etapă, cea cu numărul 6, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Breaza - Valea Doftanei

► Juventus - Hunters

► Union BMC - Scorpionii

► FC Bănești - va sta

- GALERIE FOTO -






Read More