duminică, 21 iulie 2024

AFC - ul pornește cu dreptul în amicale. Victorie categorică la Cocorăştii Mislii



Primul amical al verii pentru elevii antrenorului Vali Bunea s-a consumat la Cocorãştii Mislii, în fața localnicilor de la Stejarul, formație ce activează în Superliga B Prahova., Într-o formulă în care au lipsit câțiva titulari, oaspeții au avut prilejul să înceapă parcursul unei prime perioade de adaptare la efort. Pe aceste coordonate, scorul a interesat mai puțin, ambele competitoare încercând să aducă un plus în primul rând la capitolul pregătire fizică. La capătul celor 90 de minute de joc, chiar dacă gazdele au avut o replică curajoasă, victoria a revenit formației din Brebu cu scorul de 5-0. De remarcat revenirea în lotul echipei vizitatoare a lui Mihai Zahiu care în ultima perioadă a activat la CS Valea Călugărească, autorul unei ”duble” în acest joc. Lista marcatorilor a mai cuprins numele lui Mădălin Vișan cu două reușite, urmat fiind de Tibi Oancea. Alături de Gabi Zahiu, la capitolul noutăți și-au făcut simțită prezența Ionuț Marin de la AS Podenii Vechi și Daniel Marin de la Viitorul Proviţa de Sus.

► AFC: Aldea - Plumb, Marcu, Mărăcineanu, D. Marin, Drăgan, Zahiu, Dima, R. Stoica, Vișan, Oancea. Au mai jucat I. Marin și Șoldan.

Antrenor: Vali Bunea



La finalul partidei, Cătălin Tănase (foto-sus), președintele brebenilor a spus: ”A fost un prim contact cu o perioadă de acumulare fizică, atât de necesară în această pauză competițională. Personal sunt mulțumit de ce am văzut, de prestația băieților. Am remarcat doi jucători noi pe care i-am folosit în acest joc. Este vorba de Gabriel Zahiu, un mijlocaș experimentat care de altfel și-a pus amprenta și pe lista marcatorilor, precum și Daniel Marin, un fundaș de bandă cu reale calități. Sunt convins că ne vor ajuta în noul sezon. Pe lângă antrenamentele săptămânale vom continua programul de jocuri de verificare. La finalul săptămânii viitoare ne vom deplasa la Vărbilău unde vom întâlni pe localnicii de la Voința”.