duminică, 21 iulie 2024

CS Şotrile s-a retras din competiția “Cupa de Varã“



Stadionul din Valea Doftanei a găzduit în această dimineață penultimul act al competiției intitulate ”Cupa de vară”. Prima semifinală a adus față în față pe C.S. Şotrile și Teșila, două grupări care au bifat cu rezultate pozitive și edițiile precedente ale acestei populare competiții. Din păcate a fost o dispută cu un istoric ciudat, terminată înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. După o primă repriză echilibrată cu multe goluri și ocazii la ambele porți, minutul 58, la scorul de 3-1 pentru jucătorii gazdă, a condus la  retragerea din teren a echipei şotrene. Pe fondul unei stări de nervozitate, în care oaspeții au acuzat maniera de arbitraj, după anularea unor goluri  și eliminarea unui jucător, CS Şotrile părăsește această competiție cu un gust amar  în care fotbalul a avut numai de pierdut.

Primul “11“ al echipei CS Şotrile a avut următoarea componenţă: Irimia - A. Lupu, Cobeanu, Corneanu, Constantin, Petrescu, Marin, Barbu, Bucura, C. Rada, Tănase. Au mai fost folosiți: Tănăsoiu, Andrei și Olaru.



Pe marginea acestei partide, Ion Lupu (foto-sus), organizatorul de competiții al formației şotrene a spus: “A fost un joc viu disputat cu angajament de ambele părți în care totuși arbitrajul a lăsat mult de dorit și în care formația noastră a fost de mai multe ori dezavantajată. Păcat că s-a ajuns în astfel de momente dar este clar pentru noi că pe viitor nu vom mai participa la această competiție. Până la startul sezonului rămâne să ne continuăm programul de antrenamente și de jocuri de verificare“.

- Galerie foto -