sâmbătă, 20 iulie 2024

Se apropie finalul turului. A fost etapa cu numãrul 6



Încet, încet, prima parte a campionatului de fotbal tenis cu piciorul se apropie de final și clasamentul reflectă deja nivelul valoric al acestei competiții. Evident, la acest capitol o contribuție aparte o aduc și o serie de jucători experimentați care prin calitățile lor dau o notă de culoare în plus acestui turneu fotbalistic aflat la prima ediție. Printre aceștia se numără și George Radu (foto), fotbalist aflat încă în activitate sub culorile clubului Sportul Câmpina. Evoluând alături de Marian Nichifor, Liviu Talangă, Cristian Albu şi Ciprian Constantin, adică toți cinci reprezentând gruparea Juventus, între două seturi, acesta ne-a declarat: ”Particip la acest turneu deoarece sunt un adept al mișcării, cu atât mai mult dacă ea se poate face într-un cadru organizat. Pentru mine nu este o noutate acest sport mai ales că am mai jucat și cu alte ocazii. Valoric vorbind, în acest moment sita acestui campionat a cernut și în față se află grupările mai bune. Echipa mea se află în partea cealaltă a clasamentului și lipsa a încă unui  jucător care să facă ambele faze își spune din plin cuvântul. Per ansamblu apreciez că acest campionat aflat la prima ediție va crește din toate punctele de vedere și va reprezenta un punct de atracție pentru cei care vor să facă mișcare, să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut”



Și această etapă a produs multe jocuri agreabile, mult gustate de întreaga asistență prezentă pe terenurile de tenis din incinta parcului Soceram, acestea încheindu-se cu următoarele rezultate:

► Union BMC - Scorpionii 21-18 / 15-21 / 17-21

► Valea Doftanei - Breaza 21-12 / 21-12

► Juventus - Hunters 21-0 / 21-0

► FC Bănești - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



Următoarea etapă, cea cu numărul 7, ultima din acest sezon, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► FC Bănești - Breaza

► Scorpionii - Juventus

► Valea Doftanei - Union BMC

► Hunters - va sta

- GALERIE FOTO -