duminică, 28 iulie 2024

AFC Brebu, victorioasă în amicalul de la Vărbilău.

Portarul Dinu a înscris un gol de generic din lovitură liberă de la 70 de metri

Pentru AFC Brebu, cel de al doilea amical al verii s-a consumat sâmbătă după-amiză pe stadionul din Vărbilău. Și de această dată regula s-a respectat, făcând referire la ultimele întâlniri directe în care rezultatele au fost favorabile brebenilor, la final formația oaspete impunându-se cu scorul de 2-1, după ce la pauză a avut 1-0. Ca orice joc susținut în acest debut de pregătiri, latura fizică a fost preocuparea ambelor formații, rezultatul având poate numai valoare de palmares. Lipsită de mai mulți titulari, gruparea din Brebu a fost nevoită la un moment dat să evolueze în “10“ datorită accidentării lui Daniel Marin. Oaspeții au deschis scorul prin Robert Oprica  dar au fost egalați în partea secundă însă finalul de partidă l-a scos în prim plan pe portarul Laurențiu Dinu (foto-jos). Laurențiu s-a remarcat prin câteva parade de excepție, totul culminând cu un gol marcat din lovitură liberă de la aproximativ 70 de metri. În minutul 90, șutul acestuia l-a găsit lipsit de reacție pe omologul său din poarta Vărbilăului care la această fază a suferit un contact fizic cu un coleg de al său. La final, goalkeperul din tabăra brebeană a declarat: “Mă bucur că am reușit un asemenea gol chiar dacă jocul a avut un caracter amical. Sincer să fiu nu mă așteptam dar îmi aduc aminte că în urmă cu câțiva ani am mai reușit un gol asemănător într-un meci de juniori. Asta a fost dar important pentru mine va fi ca în campionat colegii mei să aibă cât mai multe reușite care să se concretizeze în puncte pentru AFC Brebu“.



Așadar o nouă victorie în cel de al doilea amical susținut de echipa lui Cătălin Tănase care la finalul săptămânii viitoare va întâlni formația CS Cornu.

► AFC: Dinu - Marin, Marcu, Dumitru, Dima, Oprica, Popa, Zahiu, Drăgan, Oancea, Vișan. A mai fost folosit și Aldea.

Antrenor: Vali Bunea



“Încercăm să ne prezentăm cât mai bine în această perioadă de acumulări. Din păcate la acest amical au existat și câteva absenţe motivate dar important pentru noi este în primul rând să ne punem la punct din punct de vedere fizic. În aceste condiții, în acest moment rezultatele trec pe planul doi. Important pentru noi este să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus în această perioadă de pregătire“, a spus la finalul jocului, Răzvan Neculaiu (foto-sus), unul dintre oficialii echipei brebene.

- Galerie foto -