duminică, 28 iulie 2024

Punct final la prima parte a competiției. Urmează o scurtă vacanță



Încet, încet, maratonul campionatului de fotbal tenis cu piciorul a ajuns la finalul primei părți, oferind până acum meciuri viu disputate în care, cum era și firesc, sita valorilor s-a cernut. Ca o primă constatare, lupta la vârful clasamentului este destul de strânsă mai ales că există și câteva restanţe care pot avea un cuvânt greu de spus în ierarhia finală. Privită în ansamblu, această competiție aflată la prima ediție poate fi declarată o reușită din toate punctele de vedere. Pe marginea acestui proiect fotbalistic, Vali Bunea (foto-jos), în calitate de inițiator a spus: ”Mă bucur că această competiție inedită a creat o emulație deosebită  în rândul iubitorilor de sport câmpineni şi nu numai. Au fost dispute interesante de un bun nivel tehnic și spectacular care cu siguranţă vor continua și pe parcursul returului. Doresc să mulțumesc tuturor participanților pentru aportul adus și după o scurtă pauză vom porni din nou la drum cu returul acestui campionat”. 



În ultima etapă a turului programată la finalul acestei săptămâni s-a disputat doar un singur joc, celelalte partide fiind amânate:  

► Scorpionii - Juventus 21-15 / 21-17

► FC Bănești - Breaza  amânat

► Valea Doftanei - Union BMC amânat

► Hunters - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



După o scurtă pauză, acest turneu fotbalistic se va relua cu prima etapă aferentă din retur. Configurația acesteia va fi următoarea:

► FC Bănești - Valea Doftanei

► Breaza - Hunters

► Juventus - Union BMC

► Scorpionii - va sta

- GALERIE FOTO -