sâmbătă, 27 iulie 2024

Voința Adunați se impune în primul joc al turneului



În cadrul competiției fotbalistice intitulate Memorialul „Anca Petre”, organizată pe stadionul din Adunați cu participarea a 8 formații, sâmbătă dimineață s-au disputat primele două jocuri. Considerată drept capul de afiș al zilei, partida dintre Voința Adunați și Progresul Provița de Jos s-a încheiat cu victoria primei grupări, scor 8-4 după ce la pauză tabela arata 5-2. Lista marcatorilor a cuprins numele lui C. Negotei (2), Urdea (2), Vlad (2), Butuza și E. Turek, respectiv Furdui (2) și Neagoe (2).

► Voința: Duță - C. Turek, Șerban, Nedelcu, Apăunei, B. Negotei, C. Negotei, Spurcaciu, Butuza, Urdea, Vlad. Au mai fost folosiți: Moise, Petrescu, Boc, E. Turek și Mitrea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

► Progresul: Găman - Irimoiu, Butufei, Motoroiu, Marin, Bărbulescu, Ciocoiu, Furdui, Dedu, Neagoe, Cristian. A mai fost folosit și Cafădaru.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

A fost un joc specific acestei perioade de pregătire, în care ambele grupări au pus mai mult accent pe o readaptare treptată la efort după o pauză de inactivitate destul de lungă. Evident, pentru fanii echipei gazdă prezenți în număr mare a fost un bun prilej de a vedea la lucru ultimele noutăți din lotul prezidat de Ciprian Pinta. Primul și cel mai important transfer s-a numit Cristi Negotei, ultima oară legitimat la Tricolorul Breaza, care pe lângă calitatea de antrenor, de acum va fi prezent și în iarbă alături de elevii săi. Lângă el și-au făcut apariția Daniel Butuza, un atacant provenit de la FC Muscelul Câmpina precum și Bogdan Șerban, un fundaș care revine de la Tricolorul Breaza. Tot ca noutăți, în formația gazdă s-a aflat Mihai Spurcaciu (AFC Bănești) și Eduard Vlad (Voința Bezdeag - Dâmbovița), doi jucători importanți care pot întări lotul din Adunați. La capitolul plecări, din lotul condus de antrenorul Adrian Mitrea nu va mai face parte, Lucian Comanoiu și Mihai Ene.

De partea cealaltă, la gruparea prezidată de Daniel Crețu se simte prezența lui Georgian Chiriac în calitate de  nou sponsor, acesta asigurând o stabilitate financiară și mai mare unei echipe care își propune o comportare remarcabilă în viitoarea ediție de campionat. Pentru moment, legat de lot se poate spune că acesta se prezintă în linii mari la fel ca cel din sezonul trecut iar în următoarea perioadă sunt așteptați o serie de jucători care să aducă un plus de valoare echipei. Până în prezent, singura mutare notabilă este cea a lui Ionuț Necula (Pita), care în viitorul sezon va îndeplini și funcția de ”principal” în echipa provițeană, secondat fiind de Vali Bărbulescu.

Declarații după meci:


Cristi Negotei (antrenor Voința Adunați):

”A fost un joc util pentru ambele formații în care am avut posibilitatea să vedem la lucru câțiva jucători interesanți pe care îi dorim în lotul nostru. Personal pot spune că mi-a făcut o mare plăcere să fiu alături de elevii mei în iarbă. Scorul a interesat mai puțin ținând cont de faptul că pentru noi este și primul joc de pregătire. În continuare suntem angrenați în acest turneu și sper să ajungem la o formulă dejoc cât mai competitivă”


Vali Bărbulescu (antrenor Progresul Provița de Jos):

”A fost o întâlnire agreabilă, specifică acestei perioade de început de pregătire. Momentan suntem în aceași formulă și mă refer din punct de vedere al efectivului dar în scurt timp vom completa lotul cu câțiva jucători care pot să ne ajute. În campionatul care va porni la drum nu peste mult timp voi colabora cu Ionuț Necula, cel care va avea calitatea de antrenor principal, și împreună în această perioadă de pregătire vom încerca să alcătuim o echipă competitivă”

- Galerie foto -