vineri, 12 iulie 2024

Un nou episod în campionatul de fotbal tenis la Câmpina



Bucurându-se de participarea unor nume cunoscute din peisajul fotbalistic câmpinean și nu numai, campionatul de fotbal tenis cu piciorul a continuat cu etapa a cincea. Fiind o competiție open, printre participante se numără și câteva formații din afara Câmpinei care conțin nume cunoscute din sfera fotbalului prahovean. Printre acestea se numără și o grupare din Breaza care la start s-a prezentat în următoarea distribuție: Florin Istrate, Bogdan Irimia, Andrei Duricu, Andrei Mihai și Daniel Drăgoi. Pe marginea acestei competiții, Daniel Drăgoi (foto), un fost jucător care mult timp a cochetat cu Tricolorul din Breaza, a spus: ”Sunt jocuri atractive, de un bun nivel tehnic, care de foarte multe ori se ridică la cote înalte. Din punctul meu de vedere sunt 4 echipe care își vor disputa primele locuri. Privită în ansamblu, această competiție aflată la prima ediție corespunde așteptărilor și sunt convins că va avea continuitate și evident, va crește valoric. Una peste alta, această disciplină sportivă înseamnă mișcare și un mod plăcut de a petrece timpul liber”



Și această etapă a produs jocuri agreabile, mult gustate de întreaga asistență prezentă pe terenurile de tenis din incinta parcului Soceram, acestea încheindu-se cu următoarele rezultate:

► FC Bănești - Juventus 21-14 / 21-19

► Valea Doftanei - Scorpionii 16-21 / 21-19 / 21-9

► Union BMC - Hunters 21-0 / 21-0

► Breaza - *Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

Tot în aceastã etapã a mai fost programatã și restanţa dintre Scorpionii și Hunters, câștigatã prin neprezentare de cãtre prima formaţie, scor 21-0 / 21-0 

*Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat



Următoarea etapă, cea cu numărul 6, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Breaza - Valea Doftanei

► Juventus - Hunters

► Union BMC - Scorpionii

► FC Bănești - va sta

- GALERIE FOTO -