luni, 10 septembrie 2012

Cupa Cameron la a IV-a ediţie

Ca şi în alţi ani, competiţia fotbalistică intitulată „Cupa Cameron”, aflată la a IV-a ediţie, a stârnit un interes deosebit în rândurile iubitorilor acestui fenomen, la start aliniindu-se un număr de opt formaţii. Timp de două săptămâni, pe o căldură insuportabilă, protagonistele acestei întreceri au făcut un adevărat tur de forţă, sita cernând pentru ultima fază, două dintre cele mai puternice echipe aflate în vârf de formă maxim. Interesant este faptul, că atât reprezentanta Câmpinei, gruparea SM III, cât şi cea din Ploieşti, au trecut de pragul semifinalelor în urma loviturilor de departajare, emoţiile atingând la acel moment cote maxime.
- SM III -

- Ploieşti I -
Finala
Momentul mult aşteptat s-a consumat sâmbătă dimineaţă, atunci când pe stadionul „Rafinăria”, faţă în faţă s-au aflat cele două finaliste. Sub privirile unui public avid de fotbal, care a încercat, atât cât a putut să-şi încurajeze favoriţii, jocul a început în nota de dominare a câmpinenilor, care chiar în debut au deschis scorul. A fost o primă repriză în care cei de la SM III au ştiut să gestioneze mai bine jocul şi până la pauză, pe lângă marcarea a încă unui gol, au irosit câteva ocazii clare de gol, printre care şi un penalti. În mitanul secund, căldura şi vârsta multor jucători au omorât fotbalul cu toate că la un moment dat jocul părea că poate fi relansat, dar golul înscris de ploieşteni s-a dovedit a fi un simplu foc de paie.
SM III – Ploieşti I   2-1 (2-0)

-Min. 7 1-0 Diagonală de pe banda dreaptă în careul ploieştean şi din 6 metri, Avram scutură plasa porţii adverse.
-Min. 20 2-0 Pătrundere irezistibilă a lui Ciovână încheiată cu un şut pe lângă portar.
-Min. 22 Fault şi 11 metri pentru câmpineni. Execută Manea dar şutul acestuia nimereşte transversala.
-Min. 48 2-1 O acţiune pe banda stângă a lui Baciu se termină cu un şut la colţul lung.
SM III: Nistor – Dinică, Manea, Ibrean, Ciocodeică, Ene, Avram, Colesi, Cernat, Terecoasă, Enescu, Tintea, Moldoveanu, Dumitru, Ciovână, Enache, Izdrăilă, Bughe, Scărlătescu
Antrenor: Gheorghe Ibrean
Ploieşti I: Stan – Niţu, Panait, Postolache, Mihai, Oprea, Chivu, Stroilescu, I. Calotă, Dobre, Brăilescu, Rădulescu, A. Calotă, Baciu, Badea
Antrenori: Lucian Manea şi Niculae Duţă
Arbitri: Nicolae Iosif – Dragoş Pantilie, Mihai Grigore
Festivitate de premiere
Un alt moment mult aşteptat al acestui eveniment sportiv a fost cel al premierii. Rând pe rând, în aplauzele întregii asistenţe, formaţiile clasate pe podium au primit din partea conducătorilor cunoscutei societăţii câmpinene cupe, medalii şi diplome după care grătarele şi dozatoarele de bere au fost puse în funcţiune, începând cu adevărat distracţia.