joi, 25 aprilie 2024

Două formații în mare căutare de puncte


O partidă interesantă se anunță a fi şi cea de la Proviţa de Sus, între două grupări care în acest sezon au avut un start mai modest. Elevii lui Vlad Burlacu, în pierdere de turație, vin după o înfrângere, scor 1-2, suferită în jocul cu vecinii din Proviţa de Jos și nu concept să mai facă pași greșiți, mai ales pe teren propriu. În tabăra cealaltă, victoria din etapa trecută a liniștit puțin apele, 3-1 cu Tineretul Poienarii Burchii, și se dorește a fi un nou început după o perioadă în care echipa şotreană a avut evoluții neconvingătoare. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

5.  CS Şotrile     18  9  4 5  29 - 23    31p

9.  Viitorul          18  7  4 7  36 - 26    25p

Așadar un joc deschis oricărui rezultat, între două formații avide de puncte. Această partidă este programată duminică dimineață, ora 11.00, pe stadionul din Provița de Sus. Jocul va fi condus la centru de Laurențiu Piciu ajutat la cele două linii de Ionuț Pârâianu și Narcis Vasile. 

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Cornu 2 - Sportul Câmpina, Tineretul Poienarii Burchii - Progresul Aluniș, Viitorul Cosminele - Flacăra Mălăiești, Caraimanul Bușteni - Gloria Vâlcănești, Voința Adunați - FC Muscelul Câmpina, Viitorul Ţipărești - Progresul Proviţa de Jos.

Declarații înainte de meci:   



Gabi Gorgan (jucător Viitorul Proviţa de Sus):

”Trebuie să ne revenim cât mai repede din toate punctele de vedere. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Jucăm în fața propriilor suporteri și nu trebuie să-i mai dezamăgim. Întâlnim o formație care vine după două victorii consecutive și care cu siguranță își dorește revanșa, ținând cont că în jocul direct, noi ne-am impus cu 2-0. Sper să nu mai avem parte de ghinioane și să revenim pe o linie ascendentă”.



Ionuț Mănescu (președinte CS Şotrile):

”Apreciez că vom avea un joc dificil în fața unei echipe care pe teren propriu își vinde foarte scump pielea. Noi venim după un succes de moral și vreau să cred că am depășit seria neagră din acest debut de sezon. Mergem la Proviţa să ne luăm revanșa și sper ca evoluția noastră să satisfacă exigențele fanilor noștri”.