joi, 25 aprilie 2024

Se vor împiedica câmpinenii la Adunați?

Printre jocurile care suscită un interes aparte, aferente etapei cu numărul 19, la care se anunță o rețetă de public ridicată, se află și cel dintre Voința Adunați și FC Muscelul Câmpina. Privind poziția în clasament a celor două grupări, prima șansă aparține oaspeților care dețin în acest moment fotoliul de lider. În runda trecută, aceștia s-au impus cu 5-0 pe teren propriu în compania jucătorilor din Ţipărești. Legat de jocul de la Adunați, acesta poate fi privit și ca o revanșă, mai ales că în tur, câmpinenii au câștigat în propriul fief cu 2-0. De partea cealaltă, echipa prezidată de Ciprian Pința vine după un eșec sever suferit în deplasarea de la Vâlcăneşti, scor 1-5, și singura variantă în a se reabilita în fața propriilor suporteri nu poate fi decât victoria. Această partidă este programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe stadionul din Adunați.Jocul va fi condus la centru de Mihail Pandelea ajutat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Cătălin Preda. 

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Cornu 2 - Sportul Câmpina, Tineretul Poienarii Burchii - Progresul Aluniș, Viitorul Cosminele - Flacăra Mălăiești, Caraimanul Bușteni - Gloria Vâlcănești, Viitorul Ţipărești - Progresul Proviţa de Jos, Viitorul Proviţa de Sus - CS Şotrile.



În prefața acestui joc, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei gazdă, Vali Urdea (foto-sus), aprecia că formația sa se gândește numai la victorie.

“Ne așteaptă un meci greu, mai ales după acel eșec usturător suferit la Vâlcãnești, în care trebuie să strângem rândurile și singura opțiune pentru noi este cea a victoriei. Jucăm în fața suporterilor noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare și îi asigurăm că vom face tot ce depinde de noi ca la final, drept mulțumire, să le oferim toate cele trei puncte“, a spus Vali Urdea.