marți, 11 septembrie 2012

Se aude că ...

... în situaţia în care C.S.M. Câmpina va promova din Liga A Prahova pe anumite canale mass media se vehiculează că locul va fi cedat clubului "galben-albaştrilor", acolo unde Guran este membru în Consiliul de Administraţie.
... modificările masive survenite de curând în lotul Unirii au avut până acum cel puţin efecte de ordin moral asupra unor jucători mai vechi, care în campionatul trecut au dus greul promovării. Oare acestea au legătură cu plecarea lui Mara? Rămâne de văzut.
... dacă liderul actual al Ligii lui Mitică, mai precis formaţia Pandurii Tg. Jiu, ar fi jucat un amical pe stadionul „Rafinăria”, ar fi existat o singură condiţie. Aceasta se referea la starea gazonului care la ora meciului ar fi trebuit să fie impecabilă.
... neprezentarea formaţiei Sevişul Selimbăr pe stadionul Avântului din Reghin, va conduce la o nouă retragere din campionat. Astfel, seria a VI-a din care face parte şi Unirea Câmpina, va fi mai săracă cu o echipă. Cum locul I este deja acontat de gruparea Fortuna Brazi iar la retrogradare nu are cine să se mai înscrie, această serie practic nu mai prezintă nici o miză.
... propunerea făcută în Consiliul Local Câmpina de a se „monta” un gazon sintetic pe stadionul de la „Petrol” vine în întâmpinarea unui mai vechi vis pe care unii conducători din fotbalul câmpinean l-au avut cu mai mult timp în urmă. Oare pe lângă copiii Câmpinei, ce echipă îl va putea folosi în meciuri oficiale?