sâmbătă, 4 mai 2024

Înfrângere cu gust amar!



Progresul Aluniș - CS Şotrile 4-1 (3-1)

Etapa cu numărul 20 a programat un joc interesant, între două echipe sensibil egale, despărțite doar de un singur punct în clasament și care la ora jocului se prezentau cu dorința de a obține un rezultat favorabil. După un început în care oaspeții s-au văzut mai mult în joc, minutul 15 a adus primul gol al meciului în contul gazdelor, dar în replică, Barbu (`35) a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă. Inexplicabil, în urma unor greșeli în lanț din partea vizitatorilor, finalul de repriză a consemnat încă două goluri pentru formația din Aluniș care au contat foarte mult în economia acestui joc. După pauză, calitatea jocului a rămas aceași, notabile fiind două bare trecute în contul şotrenilor și un nou gol al gazdelor care consfințeşte o victorie mult gustată de suporterii acestei echipe. În continuare, pentru fotbaliștii din Şotrile la orizont se profilează un joc pe teren propriu, programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să întâlnească formația Viitorul Ţipărești.

► CS Şotrile: Irimia - Constantin, Savu, Ungureanu, Corneanu, Bucura, Barbu, Bârsan, Tănase (cpt), Rada, G. Lupu. Au mai jucat: Tănăsoiu, Petrescu, Ruja, A. Lupu și Gratie

Antrenor: Gabi Lupu

Pe marginea acestui meci, vizibil supărat, antrenorul oaspeților, Gabi Lupu (foto) a spus: ”Ce pot să mai spun? Sunt total nemulțumit de  jocul echipei mele. În opinia mea a fost cel mai slab joc pe care l-am făcut în acest retur. Rămâne să strângem rândurile iar în meciurile care au mai rămas de disputat să încercăm să adunăm cât mai multe puncte”.

- Galerie foto -