sâmbătă, 4 mai 2024

Fotbal cu lingurița!



AFC Bănești - AFC Brebu 1-0 (1-0)

Considerat un derbi zonal, partida dintre cele două competitoare a atras privirile multor iubitori de fotbal, de această dată calitatea de gazdă având-o  echipa din sudul Câmpinei. Înaintea jocului, statistica ultimelor două campionate indica un avantaj clar al fotbaliștilor brebeni, cu două victorii și o singură întâlnire încheiată la egalitate. Lipsite de griji, jocul nu a avut farmecul și piperul celor anterioare, mulți dintre actorii din teren neevoluând la adevărata lor valoare. Pentru unii, poate gândul la Sărbătorile Pascale le-a influențat în mare măsură prestația din teren, întreaga asistență privind un joc în care ambele echipe au măcinat în gol. Practic acest derbi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor iar la final băneștenii s-au impus la limită în urma unei ezitări a defensivei oaspete din minutul 29. Așadar o confruntare care nu și-a onorat statutul, în care jucătorii au rămas datori față de proprii lor suporteri. Următorul meci al brebenilor este programat în cursul săptămânii viitoare, mai precis miercuri după-amiază, și este aferent unei etape intermediare. Partida va începe la ora 18.00 și se va disputa pe stadionul din Brebu.

► AFC Brebu: Aldea - Marcu, Oprica, Neagu, Mărăcineanu, Dumitru (cpt), Bunea, F. Stoica, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Dima, Plumb și Popa.

Antrenor: Vali Bunea



La finalul acestui joc, Vali Bunea (foto), antrenorul echipei din Brebu a declarat: ”Consider că evoluția celor două echipe nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. După o primă repriză slabă am încercat să ieșim mai mult la joc dar fără sorți de izbândă. Din păcate o singură greșeală a defensivei noastre ne-a costat un gol care până la urmă a făcut diferența. Pentru noi urmează o nouă partidă între vecini, de această dată vom fi gazde și îi vom avea ca adversari pe fotbaliștii din Cornu. Sper să evoluăm la adevărata noastră valoare și să obținem cele trei puncte puse în joc”.











Pe marginea acestei confruntări, atacantul oaspeților, Tibi Oancea (foto), a spus: ”Un joc care a lăsat de dorit din partea ambelor echipe. Am întâlnit un adversar care nu a impresionat cu nimic și dacă nu ar fi fost acea greșeală a defensivei noastre rezultatul ar fi putut fi unul de egalitate, mult mai echitabil în opinia mea. Acum nu ne rămâne decât să privim înainte, spre următorul joc, cel cu CS Cornu. Aștept o evoluție la adevărata noastră valoare și un rezultat pe măsură”.