joi, 2 mai 2024

O confruntare în care punctele sunt la mare preț


Un joc interesant se profilează între cele două grupări pe stadionul din Proviţa de Jos. Pe locul 10, cu 24 puncte în clasament, trupa proviţeană trebuie să convingă și mai ales să-și mărească zestrea de puncte în perspectiva partidelor care au mai rămas de disputat din această stagiune. Sigur, nu va fi deloc ușor în fața unui adversar situat pe poziția cu numărul 5, cu 32 puncte la activ. În etapa trecută jucătorii din Proviţa de Jos au înregistrat un duş rece, scor 1-4, pe terenul formației din Ţipărești în timp ce elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei au defilat pe teren propriu în fața câmpinenilor de la FC Muscelul, scor 4-1. Așadar se anunță o luptă viu disputată, partida fiind deschisă oricărui rezultat. Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 18:00, pe stadionul din Proviţa de Jos. Jocul va fi arbitrat de Alexandru Cîrstea secondat la cele două linii de Cristinel Damian și Petru Dima. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.



Sebi Motoroiu (jucător Progresul Proviţa de Jos):

”Venim după o înfrângere severă și trebuie să strângem rândurile. În opinia mea este un derbi local, între două echipe cu orgolii, în care punctele sunt la mare preț. Jucăm în fața propriilor suporteri și împreună cu ei ne dorim victoria”



Eduard Turek (jucător Voința Adunați):

”Mergem pe terenul unei formații care are nevoie de puncte. Același lucru este valabil și pentru noi. Este timpul să adunăm puncte și din deplasare, să demonstrăm că suntem o nucă greu de spart pentru orice adversar. Avem un moral bun și sper să arătăm din ce în ce mai bine. Ne dorim ca prin joc și rezultate să oferim suporterilor noștri cât mai multe motive de bucurie”

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Progresul Aluniș - CS Şotrile

► Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii

► Flacăra Mălăiești - CS Cornu 2

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Cosminele

► FC Muscelul Câmpina - CS Caraimanul Bușteni

► Viitorul Proviţa de Sus - Viitorul Ţipărești