duminică, 28 aprilie 2024

Liderul nu și-a onorat poziția. Jucătorii din Adunați au făcut legea în fața câmpinenilor



Sosiți în calitate de ocupanți ai primei poziții în clasament, câmpinenii au fost o pradă ușoară în fața unei formații care și în acest joc s-a dovedit redutabilă pe teren propriu. Cu liniile avansate în jumătatea de teren adversă, elevii lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei au împins jocul spre poarta vizitatorilor și după un penalty ratat de Vali Urdea (`10), același jucător a deblocat tabela în minutul 30 în urma unei centrari venite de pe flancul drept. Totuși la pauză s-a mers la cabine cu un rezultat de egalitate, ultimele secvențe ale reprizei aducând un gol datorat unei sincope a defensivei din Adunați. Actul secund a adus încă trei goluri în contul gazdelor. Bogdan Negotei (`63) a mărit avantajul echipei sale cu un șut la colțul lung iar Liviu Pinta (`75), în urma unui corner de pe banda dreaptă, a reluat cu capul din 6 metri, fără speranțe pentru portarul advers. Pe final, a fost rândul lui Lucian Nedelcu (`88) să-și treacă numele pe lista marcatorilor, transformând cu multă siguranță de la punctul cu var. Așadar o victorie fără emoții obținută în fața unei formații care nu și-a onorat statutul de lider, deținut înaintea acestei etape.

► Voința: Jilavu - Nedelcu, L. Pinta, Călin, Apãunei, Ene, Petrescu, Comãnoiu, B. Negotei (cpt), Urdea, E. Turek. Au mai fost folosiți: Boc, Moise și Răducu.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Următorul meci al jucătorilor din Adunați, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta o deplasare pe terenul formației Progresul Proviţa de Jos.

La finalul acestei confruntări, bucuros de rezultat, Cristi Negotei (foto), antrenorul echipei din Adunați a declarat: ”A fost un joc câștigat pe merit în fața unei formații care, cu tot respectul, mi-a înșelat așteptările ținând cont că a venit la Adunați în postura de lider. Îi felicit pe băieții noștri și de asemenea le mulțumesc suporterilor noștri care și de această dată au fost la înălțime. Sper că această victorie le-a adus adus un dram de bucurie și promitem să mergem pe aceași linie”.



Pentru Dragoș Jilavu (foto), acest joc a însemnat ultima apariție sub culorile formației din Adunați, experimentatul portar anunțând că problemele de serviciu îl determină să fie departe de țară o perioadă mai mare de timp. La finalul jocului, vizibil emoționat, acesta a declarat:”Pentru mine a fost ultimul joc sub culorile Voinței. Sincer, pot să spun că am avut lacrimi în ochi la acest ultim joc. Este trist să renunți la fotbalul practicat într-un cadru organizat și bineînțeles la colegii mei cu care am împărțit, atât bucurii cât și necazuri. Mă bucur că astăzi am obținut un succes clar în fața unei formații, în opinia mea, care nu merita să fie pe primul loc. Sper ca în continuare, Voința Adunați să demonstreze același joc iar rezultatele să satisfacă exigențele publicului local”.