duminică, 21 aprilie 2024

Un duş rece pentru oaspeți



Gloria Vâlcănești - Voința Adunați 5-1 (1-0)

Zi nefastă pentru elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei într-un joc care surprinde prin proporțiile scorului. Dacă în contul oaspeților se pot contabiliza o serie de ocazii clare de a marca, printre care și două bare, de partea cealaltă, fiecare oprtunitate de a înscrie a condus la modificarea tabelei. Evident, acest duș foarte rece trebuie să dea de gândit în primul rând jucătorilor din Adunați care au avut o evoluție sub așteptări. Unicul gol al vizitatorilor a fost înscris din penalty de către Vali Urdea.

► Voința: Bunea - Nedelcu, L. Pința, Călin, Apăunei, Petrescu, B. Negotei (cpt), Comănoiu, Ene, Cojocaru, Urdea. Au mai fost folosiți E. Turek și Moise.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Pentru pupilii președintelui Ciprian Pința urmează un joc de mare atracție pe teren propriu, cu FC Muscelul Câmpina, care în mod sigur va atrage un număr mare de spectatori pe stadionul din Adunați. 



“Am avut parte de un joc viu disputat în care gazdele au marcat la fiecare ocazie avută, în schimb noi ne-am întrecut în ratări uriașe și fotbalul ne-a pedepsit. Sunt dezamăgit de lipsa de concentrare a băieților și modul cum au abordat această partidă. Trebuie să uităm cât mai repede acest eșec și să ne concentrăm pentru următorul meci”, a spus Adrian Mitrea (foto), antrenorul formației Voința Adunați.