duminică, 21 aprilie 2024

Victorie scontată în fața “lanternei“



AFC Brebu - Unirea Urlați 8-0 (3-0) 

În fața unei echipe împăcată cu gândul retrogradării elevii lui Vali Bunea nu au avut probleme în a se impune, singura dilemă înaintea acestei partide fiind legată de proporțiile scorului. Evident, în condițiile în care gruparea din Urlați este alcătuită numai din tineri jucători de perspectivă, aflați în acest moment la ora acumulărilor, ocaziile și implicit golurile au curs numai la poarta oaspeților. Pe aceste coordonate lista marcatorilor a cuprins numele lui Mădălin Vișan (`5, `47, `53), Tibi Oancea (`18, `77), Vali Bunea (`42), Ionuț Dima (`49) și Bogdan Dumitru (`59). Așadar o victorie reconfortantă pentru fotbaliștii brebeni care aduce încredere și optimism în perspectiva următoarelor confruntări.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Fl. Stoica, B. Dumitru (cpt), Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Rusu, Dima, Plumb, R. Stoica și Aldea.

Antrenor: Vali Bunea

► Unirea: Ghelmez - Feraru, Ristea (cpt), Pană, Gurău, Nichita, Capriţă, Dobre, Ghica, C. Dumitru, Ivan. Au mai intrat: Ioniţă, Ţigău, Tudor, R. Andrei și A. Andrei.

Antrenor: Cristi Crângaşu

În următoarea rundă, Bogdan Dumitru & Co. vor primi vizita fotbaliștilor de la CS Câmpina, disputa dintre cele două competitoare anunțându-se încă de pe acum una foarte interesantă.



“O victorie scontată în fața unei adversare care nu ne-a pus probleme. Apreciez faptul că nu am intrat pe “vârfuri“ chiar dacă am jucat cu echipa aflată pe ultimul loc al clasamentului, fapt pentru care îi felicit pe băieți. Una peste alta este un succes venit după patru înfrângeri consecutive și acum toate gândurile se îndreaptă spre jocul cu CS Câmpina” a spus Cătălin Tănase (foto), președintele formației gazdă.