duminică, 21 aprilie 2024

Victorie la limitã a gazdelor



Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Proviţa de Sus 2-1 (0-0)

Indiferent de pozițiile din clasament, întâlnirile directe au un farmec aparte pentru fanii celor două formații, provocând multe pasiuni și ambiții, atât pe gazon cât și în afara lui. În tur, a fost un concludent 3-0 pentru gruparea din Provița de Sus și firesc a existat dorința de revanșã din partea taberei adverse. În fața unui numeros public, după o primă repriză în care golurile nu și-au făcut apariția, partea secundă a fost mult mai generoasă cu tabela, aceasta suferind în trei rânduri modificări care au consfințit în final un succes al gazdelor. Primii care au lovit au fost jucătorii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu, care au intrat mult mai determinați în joc, Neagoe (`55) învingându-l pe Dumitra cu un șut de la 6 metri. Pe acest fond a venit și golul al doilea, în urma unui contraatac în care Cristian, cu un șut de la 20 metri a mărit avantajul echipei sale. Chiar dacă oaspeții au rămas în ”10”, Dinoiu (`80) văzând roșu pentru proteste, aceștia au reușit să reducă din diferență prin Firăstrăieru (`90+2) însă fluierul de final a făcut ca cele trei puncte să intre în contul gazdelor.

► Progresul: Găman - Bobeică, Furdui, Motoroiu (cpt), Stoica, Drăghici, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Cristian, Vasilache. Au mai jucat: Dobre și Voica.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

► Viitorul: Dumitra - Dinoiu, Gorgan, Drăgan, Floştoiu, Moise, Nicola (cpt), Duricu, Neguţoiu, Marin, Badea. Au mai evoluat: Șandru, Firăstrăieru și Stan.

Antrenor: Vlad Burlacu

Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează un nou joc, de această dată în deplasare, în compania formației Viitorul Ţipăreşti, în timp ce fotbaliștii de la Viitorul vor întâlni pe teren propriu echipa CS Şotrile.



“A fost un joc mai aparte ținând cont de rivalitatea sportivă dintre cele două echipe, desfășurat într-un deplin fair-play. Consider că formația cea mai bună a câștigat printr-o evoluție mult mai convingătoare față de cea adversă. Mulțumim fanilor noştri pentru sprijinul acordat și îi așteptăm în continuare alături de noi”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul echipei gazdă.



“Un joc plăcut care s-a ridicat la așteptările publicului spectator venit să asiste la acest derbi zonal. Din păcate, în continuare mă declar nemulțumit de unii dintre elevii mei care nu tratează cu seriozitate aceste jocuri și dau cu piciorul la ce s-a făcut bun în sezonul de toamnă. Acum nu ne rămâne decât să mergem înainte iar la sfârșit vom trage linie și vom vedea cu cine vom continua. Ne pare rău că nu am putut mulţumi suporterii noştri cu un rezultat pozitiv”, a spus Vlad Burlacu (foto), antrenorul formației oaspete.